Metafizik/telekinezinin yan etkileri var
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
-
Metafizik/telekinezinin yan etkileri var
kısa geçicem. arkadaşlar yok zannedilmesine rağmen yan etkiler var. Bu tip konuların genel etkisi paranoyadır. Örnek https://telekinezi.com.tr/genel-derleme-yaz ... t2080.html. Bazı kişilerde farklı olabilir. Mesela ben insanların yüzüne bakarak kişiliklerini görebildiğim için kimseye güvenemiyorum ve herhangibi bir duygu hissedemiyorum. Kimi şeyler olduğu gibi bırakılmalı.
En son cotcot tarafından 21 Haz, 09:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Spike
Re: Metafizik/telekinezinin yan etkileri var
böyle düşünürsen bendede minik yan etkiler var diyelim ben arkadaşlara bir yere gidiyorum diyorum yürüyerek gidiyorum arkadaşlarda biraz fazla meraklı beni tekip ediyorlarmış içime garip bir his doğuyor arkama baktığım zaman arkadaşları orda görüyorum bu olay ayrı yerlerde farklı şekillerde oldu.birde bazen benden saklanan veya yalanları hissedebiliyorum ama bu hissin doğruluk payı %75-80 civarı ama ben bu hissi sevmeye başladım bazen çok işime yarıyor bence bu bir yan etki değil
-
İnsanlar hakkında hissettiğin herşey seni ruhsuz bir insan yapar. O özelliği devre dışı bırak. Benim gibi olma.
En son cotcot tarafından 21 Haz, 09:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- gabrielgray
İnsanların yalanlarını anlamak ile şizofreninin ne alakası var anlayamadım ?
Edit: Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır.
Spike bundan rahatsız olduğunu belirtmedi..
Yazdığını silebilirsin, ben silmem.
Edit: Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal hastalıktır.
Anlamıyorum, insanlar hakkında hissettiklerimiz bizi nasıl ruhsuz yapabilir ? Özellik .(!?) Devre dışı bırakma nasıl olur?cotcot yazdı:İnsanlar hakkında hissettiğin herşey seni ruhsuz bir insan yapar. O özelliği devre dışı bırak. Benim gibi olma.
gabrielgray yazdı:gabrielgray yazdı: ↑21 Haz, 09:34 İnsanların yalanlarını anlamak ile şizofreninin ne alakası var anlayamadım ?
Anlamıyorum, insanlar hakkında hissettiklerimiz bizi nasıl ruhsuz yapabilir ? Özellik .(!?) Devre dışı bırakma nasıl olur?cotcot yazdı:İnsanlar hakkında hissettiğin herşey seni ruhsuz bir insan yapar. O özelliği devre dışı bırak. Benim gibi olma.
İnsanların yalanlarını anlamak ile şizofreninin ne alakası var anlayamadım
?
Edit: Şizofreni; düşünüş, duyuş ve davranışlarda önemli bozuklukların
görüldüğü, hastanın kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak
kendi dünyasında yaşadığı, genellikle gençlik çağında başlayan bir ruhsal
hastalıktır.
Anlamıyorum, insanlar hakkında hissettiklerimiz bizi nasıl ruhsuz yapabilircotcot yazdı:İnsanlar hakkında hissettiğin herşey seni ruhsuz
bir insan yapar. O özelliği devre dışı bırak. Benim gibi olma.
? Özellik .(!?) Devre dışı bırakma nasıl olur?
-