Ben 5 dk dinledim sesi kapattım ama yinede beynimin içinde devsm ediyor...Yönetici yazdı: ↑01 Ağu, 23:24 Bu hangi amaçla dinleyeceğine bağlı.Telekinezi, astralseyahat gibi bir uygulama içinse bu kişiye göre değişebilir. Dinledikten sonra kişinin o anki durumuna göre beyin frekansında değişiklik olmuş olacağı için dinlendikten sonrada çalışma yapılabilir. Herkesin etkilenme miktarı aynı oranda olmayabilir.
Gamma Dalgaları Genel Özellikleri, Telekinezi ve kullanım alanları
Gama dalgaları özellikleri ve frekansı mp3 ses örneği, Sun'i frekans olarak mp3 halinde
Moderatör: Admin
Forum kuralları
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
Yalnızca telekinezi.com.tr tarafından yapılan ve yayınlanan Telkin MP3'lerine yer verilecektir. Telkinlerin konuları Telekinezi, Astral Seyahat, Telepati ve Hipnoz dışında kalan MP3'ler yayınlanmayacaktır. Başka Sitelerden Alıntı MP3 eklemek kesinlikle yasaktır.
- SoulFly
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Gamma Frekansı, Telekinezi ve kullanım alanları
Waffle...
- avem
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek