Hocalar Çalışmalar

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
moonligfr52
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 4 Ağrı
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Hocalar Çalışmalar

Okunmamış mesaj gönderen moonligfr52 »

Böyle Bir Şey Yapılsa Eskisi Gibi Çok Güzel Olur Bize Elementleri kontrol etmeyi öğretseler ders verseler böyle şifresiz oda olsun gelen gelsin bize ders verseler eskisi gibi daha çok şey öğrenceğimizden eminim de ders vericek varmı bize bilgili elemental varlıklarla ilgili çalışmalar element kontrol etmeyi öğretecek hocalar nerdeler içlerinde yatan hocalığı gün yüzüne çıkarsınlar bizlere öğretsinler Hocalarımızı Bekliyorum Sitedeki Hocalar Nerdesiniz :idea: :?:
“Unutma, bir şeyin yapılamaz olduğunu düşünerek uyursan, başkasının o şeyi yaparken çıkardığı gürültüyle uyanırsın.”

Kullanıcı avatarı
skyszx
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Hocalar Çalışmalar

Okunmamış mesaj gönderen skyszx »

Katılıyorum. Tekrar canlanmalı buralar
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Selamlar , eskiden çok aktiftik çünkü Üniversite dönemlierimiz gayet boş geçiyordu. Fakat daha sonra iş hayatına girince sayfayı ister istemez saldık. Ben çok uzun süredir inaktifim. Ama madem çok istiyosunuz ufaktan hareketlendirebilirim.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kullanıcı avatarı
Budray
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

moonligfr52 yazdı: 29 Eyl, 16:20 Böyle Bir Şey Yapılsa Eskisi Gibi Çok Güzel Olur Bize Elementleri kontrol etmeyi öğretseler ders verseler böyle şifresiz oda olsun gelen gelsin bize ders verseler eskisi gibi daha çok şey öğrenceğimizden eminim de ders vericek varmı bize bilgili elemental varlıklarla ilgili çalışmalar element kontrol etmeyi öğretecek hocalar nerdeler içlerinde yatan hocalığı gün yüzüne çıkarsınlar bizlere öğretsinler Hocalarımızı Bekliyorum Sitedeki Hocalar Nerdesiniz :idea: :?:
Element kontrol grubu ile ilgili merakınızı anladım. 3 yıldır üyeyim bende ilk başta çok merak ediyordum. Fakat konu şu ki orda ki grup telekinezi ile ilgili değil büyü ile ilgili. İslami açıdan büyü uygun olmadığı için (dini inancınız islam ise) bilgilendirmek istedim.
Kullanıcı avatarı
skyszx
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen skyszx »

yeni başlayanlar için küçük dersler illaki element kontrol şart değil. Teşekkür ederim bilgilendirdigin için .dini acıdan sorun değil yaparim

Çok iyi olur eğer vakit ayırırsanız tmf :)

moonligfr52
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

TTmF## yazdı: 26 Oca, 23:56 Selamlar , eskiden çok aktiftik çünkü Üniversite dönemlierimiz gayet boş geçiyordu. Fakat daha sonra iş hayatına girince sayfayı ister istemez saldık. Ben çok uzun süredir inaktifim. Ama madem çok istiyosunuz ufaktan hareketlendirebilirim.
Hareketlendirsen Çok Güzel olur Aslında Şimdiden Sevindim
“Unutma, bir şeyin yapılamaz olduğunu düşünerek uyursan, başkasının o şeyi yaparken çıkardığı gürültüyle uyanırsın.”
moonligfr52
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Budray yazdı: 27 Oca, 21:04
moonligfr52 yazdı: 29 Eyl, 16:20 Böyle Bir Şey Yapılsa Eskisi Gibi Çok Güzel Olur Bize Elementleri kontrol etmeyi öğretseler ders verseler böyle şifresiz oda olsun gelen gelsin bize ders verseler eskisi gibi daha çok şey öğrenceğimizden eminim de ders vericek varmı bize bilgili elemental varlıklarla ilgili çalışmalar element kontrol etmeyi öğretecek hocalar nerdeler içlerinde yatan hocalığı gün yüzüne çıkarsınlar bizlere öğretsinler Hocalarımızı Bekliyorum Sitedeki Hocalar Nerdesiniz :idea: :?:
Element kontrol grubu ile ilgili merakınızı anladım. 3 yıldır üyeyim bende ilk başta çok merak ediyordum. Fakat konu şu ki orda ki grup telekinezi ile ilgili değil büyü ile ilgili. İslami açıdan büyü uygun olmadığı için (dini inancınız islam ise) bilgilendirmek istedim.
Profil Foton Bi Değişik Geldi Tanıyamadım İlk
Kullanıcı avatarı
Budray

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

moonligfr52 yazdı: 28 Oca, 23:47
Budray yazdı: 27 Oca, 21:04
Profil Foton Bi Değişik Geldi Tanıyamadım İlk
Çok değiştiriyorum ondandır
MelikK
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 8 Artvin

Okunmamış mesaj gönderen MelikK »

Bioenerjiyle ilgili online kurs veren bir yer var mı bildiğiniz?
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Bi süreç içerisinde grubu yeniden inşa edeceğim takipte kalın. Belli bir tarih veremiyorum ne yazık ki. Bu arada element grupları ile yapılan çalışmalar çok uzun süren bir süreçtir. Yani denize girip dalga çıkarmak , sokakta yürürken meltem estirmek gibi şeyler kesinlikle değil. Bu yüzden gereksiz bilgi paylaşımı yapmak istemiyorum.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...