Biokinezi ile Göz Rengi /Farklilik Yarat/

biokinezi ile göz rengi

Moderatör: Admin

Kullanıcı avatarı
Espanoel
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Biokinezi ile Göz Rengi /Farklilik Yarat/

Okunmamış mesaj gönderen Espanoel »

Biokinezi ile Göz Rengi

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ben Dj Dikkat :) Neyse Ben Espanoel biraz komik giriş yapayım dedim başlığıda dikat çeksin diye yazdım eğer bunu okuyorsanız amacına ulaşmışımdır. Tam 4 kere aynı şeyi yazıyorum sorun çıkıp durdu artık yazmaya basliyayim.

Şimdi biokineziyi bilmeyenler bu konuyu görünce bune ammua (: demişlerdir kısacası kendi DNA nız ile kendinizde değişiklik yaratmaktır. Biz ise şimdi göz rengi nasıl degistirecez onu öğrenicez. Ben bu uygulamaya frekans yoluyla başlamıştım youtube da bir sürü video var bio komedi göz rengi değiştirme yazarsanız orda çıkan bir videoyu dinlemeye başlayın konuşma olmiyacak sadece arka fon müziği buda frekans değişikliğine yol açıcak dinlemeye başladıktan 10 dk sonra gözünüzü kapatın ben tuvalette bile dinliyordum tuvaletten çıktığımda gözüm kırmızı olmuştu ama ben öyle istemiyordum aynaya baktığımda gözüm kırmızıydı biraz düşündükten sonra meğersem ıkınırken olmuş :D :D

Neyse devam edelim 10 dk dinledikten sonra imaj etmeye başlayın sadece müziği duyun düşünceler çıksın odaklanin müziğe derin nefes alın verin gözünüzün (hangi rengi seçtiyseniz mesela mavi) mavi olduğunu düşünün ama sanki mavi bir damla sıkıyorlarsa yavaş yavaş dağılıp mavi gözünüzü kapladığını düşünün bunu 10 dk dan sonra kendi vücudunuzu hayal edin ve gözünüze baktığınızda mavi olduğunu düşünün sonra kendi begenmenize geçin ve gözünüz mavi olduğunu hissedin aynaya bakın mavi olsun gözünüz bunu 1 hafta deneyin olmazsa 1 ay gözünüzün mavi olduğunu düşüncemsiniz bu arada gidip gözünüzü pembe düşünmeyin cunki olmaz beyniniz hicbir insanın bu göz rengine sahip olamıyacağını bildiği için bilinciniz ıtiraz eder

Okuduğunuz için teşekkürler teşekkür butonuna basarsanız sevinirim:) bol şans
Hatalarınla Yüzleşmezsen Hatalarınla Yüzsüzleşirsin
-Dostoyevski