merak ettim de astral seyahati başaramadın digerlerinide kullanamasaydın onlaradamı yok diyecektin bir zamanlar butür yetenegi olanlara cadı büyücü diye yakıyorlardı belkide senin astral e kabiliyetin yoktur inkar etmek yerine kabullenmek lazım illaki bütün kinetik yetenekleri kullanmak gereklimi bazen bazı kişiler kolay olsada başaramaya bilirler bazılarınada zor olanlar zevk verdigi için yapabilir duruma gelirlerozina yazdı: ↑10 Şub, 18:57TTmF## yazdı:Sonunda biri sitem ettiozina yazdı: astral seyahat ile diğer parapsikoloji dallarını neden aynı kefeye koyuyorsun ki?
Ayrıca bence forum olarak oturup düşünmemiz lazım neden henüz siteden bir tane adam gibi telekinezi videosu çıkmadı? Ya da ne bileyim astrala çıktığını söyleyen bir sürü üye var neden 1 tanesi bile giydiğim pijamanın rengini söyleyemiyor?
Neden pipet çevirme videosu dışında gerçek videomuz yok? Neden cisim oynatma videoları hep fake çıkıyor?Tamam başlıyorum. Burada yazacaklarım bazılarınızı incitebilir ,zoruna gidebilir hatta benden nefret edebilirsiniz fakat gerçekleri anlatıcam.
Öncelikle illa ki herkesin tanrı inancı olması zorunluluğu yok.
Daha sonra sana mantıklı gelmeyen bişeyin yanlış ya da olmadığı anlamına gelmediğinide bilmeni istiyorum. İyi şekilde gaza gelmişsin.
Ruhsal alanda çalışmalar yaptım daha önce, Senin pijamanın pembe olduğunu bilip sana kanıt sunmamın bana faydası yok , olmayacak.
inanmak istiyosan kendince sebeplerin olması lazım. Fakat beceremediğin şeyleri çıkıp yalanlaman da tamamen saçmalıktan ibaret.
ayrıca , şu sitedeki üyelerin yaş ortalamasına bakarsan 10 yaşı da var 30'u da var , biliyoruz bunu. Daha önce ateş kontrolü videoları attım git ondan feyz al.
Herkesin inancı , görüşü , yaşama amacı farklıdır. Kimse seni tatmin etmek için video atması gerekmiyor. kendini sadece bu siteyle sınırlandırıyorsan gerçekten 0 bilgiye sahipsin.
ruhsal konularda mantık arama , bulamazsın kafayı yer çıldırırsın. Derine inme, ineceksende sağlam iradeye sahip olmak zorundasın.
Anlayacağın şu sitede sırf senin isteğin için kimse gelip video atmayacak. Kimse seni tatmin etmeyecek ve kimse senin için kendini rezil etmeyecek.
Öğrenmek istiyorsan yardım al , yardımcı oluruz.
Öğrenmek istiyorsan sırları araştır , sırrı bulmak kadar kolay bişey yoktur
Öğrenmek istiyosan önce kendini bul , sonra başkalarını eleştir , başkalarının yapabildiği , inandığı hatta değer verdiği şeyleri incele ve irdele.
Şimdilik yazacaklarım bu kadar , umarım vakit ayırıp okuyacak kadar sabrın vardır , yoksa bile zaten burda sorularının cevabı var "oku okuma, sen zaten ön yargılısın".
Öncelikle ben bana mantıksız gelen şeyin kesin yalan olduğunu söylemiyorum. Yazının başında da " bir başlık açıp sizinle görüşlerimi paylaşmak istedim." Demişim. Yani bu benim görüşüm. Benim görüşüme göre astral seyahat uydurma. Buna inanmak zorunda değilsin. Dikkatli oku.
Herkesin tanrı inancında olduğunu da iddia etmedim ayrıca. Fakat dini inancı olanlar için tutarsız olacağını gösterdim.
"Bunu kanıtlamanın bana bir faydası yok" lafı zaten başaramayanların ortak lafıdır. Bunu demene şaşırmadım. Fakat hadi sen ispatlamak istemedin diyelim, çok mütevazı olduğun için. Herkes mi senin gibi anlamadım ki. Bir kişi bile mi başkalarına gösterme ihtiyacı duymuyor bu yeteneği. Astral seyahati başaranlar herhalde başka bir varlık düzeyine ulaşıyorlar ki bu tarz şeyler onlara anlamsız gelmeye başlıyor. Biz yapamadığımız için bilmiyoruz o seviyeyi
Astral seyahati başaramadım evet. Ama telekinezi ve telepatiyi başardım. Astral çok uğraşmama rağmen olmadı nedense. Acaba varolmadığı için olabilir mi dedim. Ha eğer varsa bile öyle sıradan insanların yapabileceği bir şey olmadığı kesin. Buna rağmen dünyada yapabilen birçok insan olmalı ve ne hikmetse hiç kimse kanıtlayamıyor. Hem de kanıtlanması çok basitken. herkes senin gibi mütevazı değil. Bu işi kanıtlayıp deli gibi para kazanılabilir. Ama nedense kimse bunu akıl edemiyor sanırım.
Senin ateş kontrolü videon olduğunu biliyorum. Senin kadar olmasa da ben de bir zamanlar ateşe biraz söz geçirebiliyordum. Ben zaten buna inanmadığımı söylemedim. Benim derdim astral seyahatle. Sen de pipet videomdan feyz alabilirsin.
Benim forum olarak kendimize bakmamız lazım lafım bunların varolmadığını düşündüğümden değil, bir yerde yanlış yaptığımızı düşündüğümden. Cisim oynatabilen bir fenomen çıktı sanırım. Binlerce üyeden.
Benim amacım kendi fikirlerimi söylemekti sadece isteyen istediğine inanabilir.
Ön yargılı olduğumu nerden çıkardın onu da anlayamadım. Sanırım başka bir yazıya cevap verdin sen? Neyse.
Astral Seyahat Yalanı
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Astral Seyahat Yalanı
- Eerk07
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Fizik kurallarından uzaklaşmamızın zorluklarını yaşadığımız için adam akıllı levitasyon videosu görmüyoruz. Zaten yapabilenler de kendini kanıtlama çabası içinde olmak yerine olanı kabul etmeye çalışıyorlar. Demem o ki; sırf insanlara şov yapmak için telekinezi çalışmaları yapmak yersizdir. Sizin yaptığınız şey ise, beyninizle girdiğiniz çatışmadan beyninizin galip gelmesidir. Tam bir şey başaracakken veya şansınız dönecekken kafanızda "bu sefer de olmazsa" benzeri bir soru geçer ve siz artık o işi yapamazsınız. Çünkü beynimiz fiziksel dünyaya oldukça bağlı ve gözlerimiz gördüğü kadarıyla düşünebiliyoruz. Fazlasını ise gözlerimizle görmediğimiz için inanmak ve geliştirmek istemiyoruz temelde.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Herkese merhaba,
Sırf şuraya yorum yazabilmek için üye oldum. Başlıktaki tüm yorumları okudum. Uzun yıllardır astral seyahat deneyimleri ve uygulama teknikleri hakkında yerli ve yabancı birçok yazılı kaynaktan döküman okudum. Uzun yıllardır denememe rağmen başarılı olamadım (hala inanmak istediğim için başarılı olamadım yazıyorum). Unuttum bu konu benim için bir rafta kaldı. Covid19 salgını sebebiyle yaklaşık 14 gündür işten uzakta, evdeyim. Konunun yeniden derinlemesine araştırmasını yaparken, bu başlığa denk geldim. Yukarıdaki uzun uzun olan tartışmalara girmeyeceğim, hepsini bir kenara bırakacağım. Astral seyahat yaptığını iddia eden 1 kişi bana somut bir delil verebilir mi ? Örneğin odamda pencerenin sağında 2 adet karakalem çalışması hayvan portresi bulunmakta. Bu hayvanlar hangileri ? Açık ve net buraya yazsın, bu tartışma kapansın. Yapabilen, yapabilecek, yapabildiğini iddia eden ispat niteliğinde konunun altına yorum yaparsa sevinirim. Bilirsiniz iddia eden ispatla mükelleftir. Dileyenle il, ilçe, sokak bilgilerini paylaşacağım. Yaparım ama buraya yazmam, yok özel hayatın gizliliği zırvasına girecek olan varsa, bana mesaj yoluyla ulaşsın. Beni bu düşünceden kurtarsın.
Bekliyorum...
Sırf şuraya yorum yazabilmek için üye oldum. Başlıktaki tüm yorumları okudum. Uzun yıllardır astral seyahat deneyimleri ve uygulama teknikleri hakkında yerli ve yabancı birçok yazılı kaynaktan döküman okudum. Uzun yıllardır denememe rağmen başarılı olamadım (hala inanmak istediğim için başarılı olamadım yazıyorum). Unuttum bu konu benim için bir rafta kaldı. Covid19 salgını sebebiyle yaklaşık 14 gündür işten uzakta, evdeyim. Konunun yeniden derinlemesine araştırmasını yaparken, bu başlığa denk geldim. Yukarıdaki uzun uzun olan tartışmalara girmeyeceğim, hepsini bir kenara bırakacağım. Astral seyahat yaptığını iddia eden 1 kişi bana somut bir delil verebilir mi ? Örneğin odamda pencerenin sağında 2 adet karakalem çalışması hayvan portresi bulunmakta. Bu hayvanlar hangileri ? Açık ve net buraya yazsın, bu tartışma kapansın. Yapabilen, yapabilecek, yapabildiğini iddia eden ispat niteliğinde konunun altına yorum yaparsa sevinirim. Bilirsiniz iddia eden ispatla mükelleftir. Dileyenle il, ilçe, sokak bilgilerini paylaşacağım. Yaparım ama buraya yazmam, yok özel hayatın gizliliği zırvasına girecek olan varsa, bana mesaj yoluyla ulaşsın. Beni bu düşünceden kurtarsın.
Bekliyorum...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 65 Van
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Bence ruh bedenden ayrılıp bir sınır içersinde dolaşabilmektedir ama bu sadece beden bayılmış uyumuş gibi olaylarda olmaktakır ama ölüm bu dünyada kabirde hapis kalmaktır ve bu sırada yaptığımız küçük suçlar için acı çekeceğiz.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 65 Van
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Peki ya rüyayla bir alakası varsa gerçek dünya rüyalara bağlanıyorsa.
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
TABİKİDE SENİN GİYDİĞİN KIYAFETİN RENGİNİ SÖYLİYEMEZ ÇÜNKÜ ASTRAL DE İLK SEVİYELERDE KENDİ BOYUTUNDA DOLAŞIRSIN KENDİ BİLİNÇALTININ UYDURDUĞU GERÇEĞE YAKIN BOYUT ORDA SENİN KIYAFETİNİN RENGİ BAŞKA OLABALİR AMA BİRDE İLERİ SEVİYELER İÇİN ORTAK BOYUT VAR AMA ORAYA GEÇMEK ÇOK ZOR DAHA FAZLA UZATMADAN SÖYLİYİM SENİN KIYAFETİNİN RENGİNİ SSÖYLİYEMİYOSA ASTRALE ÇIKMADIĞI ANLAMINA GELMİYO!!ozina yazdı: ↑07 Şub, 18:07astral seyahat ile diğer parapsikoloji dallarını neden aynı kefeye koyuyorsun ki?T-X yazdı:Yani şu forumda dolaşıp mantıktan bahseden bitek sensin. Telepatiyle başkalarının düşüncelerini okuma, elektrokineziyle lambaları patlatma, levitasyonla uçma, vb tineziler mantıklı oluyo da astral seyahat mi mantıksız oluyo anlamadım.
Ayrıca bence forum olarak oturup düşünmemiz lazım neden henüz siteden bir tane adam gibi telekinezi videosu çıkmadı? Ya da ne bileyim astrala çıktığını söyleyen bir sürü üye var neden 1 tanesi bile giydiğim pijamanın rengini söyleyemiyor?
Neden pipet çevirme videosu dışında gerçek videomuz yok? Neden cisim oynatma videoları hep fake çıkıyor?

-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
"Ya da ne bileyim astrala çıktığını söyleyen bir sürü üye var neden 1 tanesi bile giydiğim pijamanın rengini söyleyemiyor?"ozina yazdı: ↑07 Şub, 18:07astral seyahat ile diğer parapsikoloji dallarını neden aynı kefeye koyuyorsun ki?T-X yazdı:Yani şu forumda dolaşıp mantıktan bahseden bitek sensin. Telepatiyle başkalarının düşüncelerini okuma, elektrokineziyle lambaları patlatma, levitasyonla uçma, vb tineziler mantıklı oluyo da astral seyahat mi mantıksız oluyo anlamadım.
Neden pipet çevirme videosu dışında gerçek videomuz yok? Neden cisim oynatma videoları hep fake çıkıyor?
bu dediğin şey Astral Seyehat ile değil de, duru görü ile oluyor diye biliyorum.
"Şimdi bildiğiniz gibi astral seyahat ruhun vücutan ayrılıp bilinçli olarak gezmesi olayı. Uyku sırasında olanın fiziksel bedene döndükten sonra rüya gibi hatırlandığı söylenir. Ben bunu yaşadım zaten. Fakat nedense bunun neden gerçekten rüya olamıycağıyla ilgili mantıklı bir sebep bulamadım. Rüya gördük arkadaşım işte. Ne saçmalıyorsunuz? "
Yanlış biliyorsunuz ruh bedenden ayrılamaz. Ancak ölüm sırasında ayrılır(İslam dininde böyledir). Astral beden dediğimiz şey ile bu olayı gerçekleştiririz.
"Neyse benim derdim bilinçli olarak bedenini terk edip maddi sınırlamalara takılmaksızın dolaşılabileceği iddiası."
Fiziksel bedenimizde olmadığımız için mantıken fiziksel sınırlarımız da olmuyor. Hatta Galaksileri 1 saniyeden daha kısa bir sürede dolaşabiliriz ama bunu ilk çıkışınızda Mâlesef yapamazsınız.
1- Böyle bir gücü elinde bulunduran kimse yaratıcının koyduğu sınırları aşabilir.
Ne gibi sınırlardan bahsediyoruz? Astral boyutun da kuralları mevcut.
Sınır aşımından kastım bir sürü şey olabilir. Örneğin savaş zamanı karşı taraf bütün planlarınızı öğrenip sizi kolayca bozguna uğratabilir. Astral seyahat ile sınav sorularını gören bir kimse sınavdan tam puan alarak varını yoğunu ortaya koyarak çalışmış ve sınavı gerçekten hak eden bir kimseye karşı adil olmayan bir üstünlük sağlar.
Astral seyahat ile sınav sorularını gören bir kimse sınavdan tam puan alarak varını yoğunu ortaya koyarak çalışmış ve sınavı gerçekten hak eden bir kimseye karşı adil olmayan bir üstünlük sağlar.
O kadar kolay değil dostum. İlk önce sınav cevaplarının bulunduğu yere gideceksin, ama sınav cevaplarının nerede olduğunu nereden bileceksin? Astral boyuta çıktığında Planladığın şeylerin yarısı kafandan uçuyor zaten.
"Bu örneklerin sonu yok. Eğer böyle bir şey mümkün ise çok kötü bir insanın yapabileceklerini bir düşünün daha iyi anlayacaksınız. Sizce allah böyle bir şeye müsade eder mi?"
Astral boyutta da kurallar var her şeye müsade edilmez. Astral gardiyanlar vb. vb. ve unutmayın Astral Boyutta sadece siz olmayacaksınız.
Günlerce yatakta sırt üstü uzanıp astrala çıkabilmeyi umut ederken boşa giden vaktime yanıyorum ben. Başkaları da boş hayallere kapılıp bu eziyeti çekmesin diye yazdım bu yazıyı. Umarım okur ve düşünürsünüz.
Günde 1'den fazla denemeyin. Örneğin siz 10 saat spor yapıyorsunuz eve geldiğinizde çok yorgun oluyorsunuz. Dinlenmeye ihtiyacınız var 1-2 gün. Aynı konu. Düzgün tekniği bulmak, düzgün ortamı sağlayabilmek çok önemli. Örneğin araba sesleri, konuşma sesleri, tv sesi vb. bunların olmadığı sakin bir ortamda yapmak gerekiyor. Genellikle akşam saatlerinde yapılır. Ve 4-5 kere deneyip olacak şey değil. Aslında bu süreç herkeste değişir kimi ilk yapışında kimi 2-3 hafta sonra kimi bir kaç ay sonra kimi yıllar sonra başarabilir.
-