Neden yapamıyorum ?
- Prens_12345
Re: Neden yapamıyorum ?
Peki bunun azami süresi felen var mı ben 5 - 10 dkda bırakıyorum zaten belli süre sonra yamulma hissi yok oluyor :S
- Prens_12345
bırakıcam kaşık bükmeyi en iyisi element hiç yoktan kontrolü kolay,kaşık bükme çok baş ağrıtıyor ne bükülüyo nede bişi oluyo :S
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
arkadaşlar ben yeni başladım çok da istekliyim telekineziyi yaparken nesneyi hareket ettirmek için neyi düşünmeliyiz onun hareket ettiğinimi yoksa onu zihnimizde iktirdiğimizimi düşünücez onu anlamıyorum ben şimdi ne yapcam hareket ettirmek için ?
İstediğini yap.İlla şunu düşüneceksin veya illa bir şey düşüneceksin diye bir sınırlama getiremeyiz.İstediğini de düşünebilirsin bir şey düşünmeye bilirsin de.Tamamen sana kalmış bir şey.blooderica yazdı:arkadaşlar ben yeni başladım çok da istekliyim telekineziyi yaparken nesneyi hareket ettirmek için neyi düşünmeliyiz onun hareket ettiğinimi yoksa onu zihnimizde iktirdiğimizimi düşünücez onu anlamıyorum ben şimdi ne yapcam hareket ettirmek için ?
- telekült
Kağıt döndürme yapabiliyormusun
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Uğraşlarının sonucu bir yerden çıkar dostum merak etme. Bu Astral konusunda gelişme olabilir. Aerokinesis konusunda gelişme olabilir. Medyumik konuda gelişme olabilir. Durugörü, Durusezi gibi şeylerin gelişimi de olabilir her yerden çıkabilir bu. Belki de gelişip fark etmemişsindir bir konuda.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 57 Sinop
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
kardeş nefes alıp verirken nefesini dinle nefesine odaklan ben bunu kullanıyorum zihnimi boşalltmak için ve 2 yıl gerçekten uzun bir süre .axi222 yazdı: ↑11 May, 17:05işte herkez böle diyor fakat çok uzun süredir bunları uygulayınca doğal olarak insanda gücen kalmıyor ve burakıyor tabi ama yinede çabuk pes etmemek gerekir ama adam 2 senedir uğraşıyorum diyoroptions yazdı:sen böyle yapamıyorum diyeceksen olmaz tabi...
biraz kendine güven

-