Telekinezi yapıyordum artık olmuyor neden?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Kadın
Arkadaşlar hepinize selam, eskiden Telekinezi yapıyordum artık olmuyor neden? Bunun nedeni ne olabilir? Bir süre ara verdim nedeni o olabilir mi? Benzer durumu yaşayan var mı aranızda?
- KineticEnergy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi yapıyordum artık olmuyor neden?
Selam.
Eskiden yapıyor ve şu an yapamıyorsan yapabildiğin zamanla şu an arasında nelerin değiştiğini kontrol et. Bulacağın ayrıntılar dışında en büyük etken yaşadığın burç evresinin değişmesidir. Çoğunlukla enerji seviyesi Mars evrelerimizde artar. Doğum haritamızda Mars etkinliği her zaman yüksek ise değişmez ancak seviye düşükse ya tekrar artırmak için çalışmak gerekir veya Mars evresinin bir sonraki aşamasını beklemen gerekir ki bu yıllar alır.
Eskiden yapıyor ve şu an yapamıyorsan yapabildiğin zamanla şu an arasında nelerin değiştiğini kontrol et. Bulacağın ayrıntılar dışında en büyük etken yaşadığın burç evresinin değişmesidir. Çoğunlukla enerji seviyesi Mars evrelerimizde artar. Doğum haritamızda Mars etkinliği her zaman yüksek ise değişmez ancak seviye düşükse ya tekrar artırmak için çalışmak gerekir veya Mars evresinin bir sonraki aşamasını beklemen gerekir ki bu yıllar alır.
- end_bender
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Telekinezi yapıyordum artık olmuyor neden?
9 sene önce bende yapıyordum artık olmuyor. 9 sene geçti acaba onla alakalı olabilir mi xd xd Bu arada cidden 2014 den beri sinsi sinsi takılıyorum buralarda
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

-