telekinezide ilerleyenlere noluyor

Bado
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

telekinezide ilerleyenlere noluyor

Okunmamış mesaj gönderen Bado »

aklıma yatmayan birşeyler var telekinezi çalıştım doğruluğunu kendime kanıtladım ama bu konuda ilerleyenlere kendini geliştirenlere noluyor yada öyle insanlar hiç yok mu forumda da ileri seviye bir başarı göremedim ama bu forum 10 yıllık değil mi yani yanlış anlaşılmak istemem anlamadığımdan soruyorum tabi ileri seviye başarı tam olarak nedir bu alanda onuda bilmiyorum

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: telekinezide ilerleyenlere noluyor

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

Kendi açımdan cevaplamam gerekirse telekineziye başladığım zamanlar özellikle vakit ayırıp üstünde çalışabiliyordum. Benimle birlikte bu konularla ilgilenen arkadaşlarımla da sürekli iletişime halindeydim.

O dönemler maksimum psiwheeli gözümle bakarak istediğim yöne çevirecek seviyeye kadar ilerledim. Aynı zamanda astral seyahat de çalışıyordum. Astral seyahat denerken üst üste karabasan olmaya başladı ve sonrasında da üniversite sınavlarına hazırlanmam gerektiği için süreçten uzaklaşmaya başladım.

Sonra da üniv, sosyal ortamın değişmesi, ilgi alanlarının başka yöne kayması, iş hayatına atılmak derken telekinezide geldiğim noktayı tamamen kaybettim ve açıkçası ayda yılda bir denemek dışında bir daha üstüne düşmedim, zaten denediklerimde de ulaştığım seviyeyi beceremedim.

Belki aramızda odağını hiç kaybetmemiş arkadaşlarımız vardır tecrübelerini paylaşmak isteyen olursa yazabilir =)