Yıllar Sonra Tekrar Başlıyorum

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Yıllar Sonra Tekrar Başlıyorum

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

arkadaşlar selam,
telekineziye ilk ilgi duyduğumda liseye yeni başlamıştım 14 yaşımdaydım. o zamanlar önce telekineziye psi wheel ile başlayıp sonra diğer alanlardan telepati ve astral seyahate ilgi duymaya başladım.

psi wheel serüvenim başlangıçta kağıdı çeviremeyip, sonra ilk olarak tek elimi yanına koyunca çevirip, ardından 2 elimle çevirip sonrasında ise sadece bakarak çevirecek kadar ilerlemişti. ardından ampul üzerinde pipet çevirmeye odaklandım ve önce parmaklarımı takip eden pipet, ardından gözümle bakarak çevireceğim şekilde ilerlemişti.

sonrasında yaşadıklarım ise telepatik deneyimlerimi artırmaya yönelikti. insanların düşüncelerini okumaya çalışıyordum. bu şekilde başkalarının düşüncelerini okuyamadım ancak empati özelliğim fazlasıyla gelişti. her defasında ben onun yerinde olsam ne yapardım şeklinde düşünerek stratejik olarak kendimi ilerlettim yine de insanların düşüncelerini okumak mümkün olmadı. ama o dönem bir erkek arkadaşım vardı, kendisini ne zaman düşünsem küs bile olsak iletişime geçiyorduk. aylarca ayrı kalıyoruz ve aklıma geliyor, ertesi gün veya o gün mesaj atıyordu. onunla telepatik bağım fazlasıyla gelişmişti.

daha sonra ise ruyalarım gelişmeye başladı. uzun süre görmediğim arkadaşlarımı ruyamda görüyordum ve ertesi gün bana mesaj atıyorlardı ya da karşılaşıyorduk. sonra astral seyahat denemelerine başladım. bunu denerken fazlasıyla odaklanıyordum. önce ayaklarım hissizleşiyor sanki ruhumu bedenimden ayırıyor gibi hayal ediyordum. ya da ters düşünme taktiğini deniyordum ve ikisinin de günden güne işe yaradığını düşünmeye başlamıştım. başlangıçta herhangi bir şey deneyimleyemeyezken sonrasında her denediğimde aniden düşme hissiyle yataktan sıçrıyordum. bir gün bunu denerken bi anda karabasan oldu. üstüme bir sıcaklık çöktü ve kulağıma bir melodi fısıldamaya başladı. bi anda uyandım ve karşımda siyah bir duman gördüm. o an çok korktum ve bedenime çekildiğimi hissettim. gerçekten gözümü açtığımda ise bir şey göremedim.

bu yaşadığım olay beni etkilediği için parapsikolojiden uzaklaşmaya karar verdim ve odağımı normal yaşantıma verdim. aradan yıllar geçti, şimdi 31 yaşındayım...

şuan çalıştığım şirkette biraz boşluğum oldu ve bi anlık hevesle psi wheel düzeneği kurdum, elimi yanına koydum ama asla dönmüyor =)) sanırım sıfırdan başlamak biraz zor olacak. ancak deneyimlerim ilerlerse burda paylaşmayı düşünüyorum. sevgiler