Insani uyku damariyla uyutmak

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Insani uyku damariyla uyutmak

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadaslar bu yazi parapsikoloji ile ilgili degil ama bir show yapmak icin guzel bir sey.Saniyorum bir cogunuz bunu biliyorsunuz.Bunun icin bir partner bulun.Bu partnere dizi uste comelmesini ve 30 defa derindan agziyla nefes alib vermesini isteyin.29 nefesden sonra 30 nefesi alib dayanmasini isteyin.30 nefesde partner ayaga kalksin ve gozlerini kapasin.sizde iki parmakla onun girtlaginin sag tarafini arayin hafifce.Orada tez-tez atan bir damar bulucaksiniz.O uyku damari.Onu hafifce masaj etmeye baslayin.20 saniye felan masaj etin.Partner nefesi birakmayacak.partnerinizin arkasinda iyi durun.Eger basarirsaniz partner kucaginiza dusucek.Bunu burada cok yaypdim.Tesekkurler

Note:Bunu kalp ve seker hastalariyla yapayin.Elinizde kalir maazallah.Bi de 3 kereden fazla yapmayin bir adama.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
xxmustixx

hmm

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

ilginç kendimde denesem :D
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Re: Insani uyku damariyla uyutmak

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

bir şey diycem ben konu açıyorum size yardım etmek için'' sorularınız merak ettikleriniz'' diye konu açtım yardım etmiyorsunuz üstüne alay ettin sen :evil: bende bir şey sorim diye.
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
tufannnnn

Okunmamış mesaj gönderen tufannnnn »

kardeşimde denedim olmadı :) biraz daha ayrıntılı anlatırmısın mesela nasıl mesaj yapıcaz damara
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

hafif yapin oyle basmayin damari.Ayrica bunu cabuk yapmaniz gerekir.Cunku gec yaparsaniz damarin doyuntusu azalir ve yapamazsiniz.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

aklıma geldi bir de insanın belli noktalarını dokunarak kişiyi kilitlemek yani hareketsiz hale getirme hareketleri var..

Aynı bunun gibi
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Evet mumkun.Bunu psokoloklar ve doktorlar iyi bilir.

Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

hahaha ben uğraşmıyorum onunla.. kardeşim gece uyumayıp beni rahatsız ederse, ona odaklanıyorum, 5 dk sonra horultusu gelmeye başlıyor.. ( not: insanın normal uyuma süresi 7 dk dır.. )
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

bu üçüncü gözü tıkarsak insanın davranışlarını kontrol edebilir miyiz??
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

sanmam.. çünkü pekçok insanın 3. gözü olabildiğince tkalıdır.. :D