çok merak ettiğim bir soru
Moderatör: Sai
- Deathstar
Re: çok merak ettiğim bir soru
Kurbağa ve İnsan Kalbine Hükmetme :
Bn. Mikhailova, Leningrad'da ki bir araştırma esnasında, canlı bir kurbağanın kalp atışını etkileyerek, daha hızlı veya daha yavaş atmasına sebep olmuştur.Bn. Mikhailova, bir keresinde de kuşkucu bir bilim adamına psikokinezi yeteneğini kanıtlamak amacı ile, bilim adamının kalp atışlarını aşırı derecede hızlandırmıştır. Moskova'da ki Tıp Enstitündeki bu deney altı doktorun gözleri önünde cereyan etmiştir ve doktorun kalp atışları o kadar hızlanmış ki, bayılarak yere düşmüş. Daha sonra da doktor, bu deneyin, işin içerisinde olağandışı güçlerin bulunduğuna dair kendisini ikna ettiğini belirtmiştir.
BU yazılanlar Bru x arkadasımız tarafından yazılmıstır (telekinezi deneyleri) Ondan izinsiz olarak buraya alıntı yaptım duyurulur..
(Bru x senden habersiz alıntı yaptıgım için kızmazsın umarım)
Bu alıntıyı yukarıda yazdıgım yazıya örnek teskil etmesi sebebyle yaptım arkadaslar
Bn. Mikhailova, Leningrad'da ki bir araştırma esnasında, canlı bir kurbağanın kalp atışını etkileyerek, daha hızlı veya daha yavaş atmasına sebep olmuştur.Bn. Mikhailova, bir keresinde de kuşkucu bir bilim adamına psikokinezi yeteneğini kanıtlamak amacı ile, bilim adamının kalp atışlarını aşırı derecede hızlandırmıştır. Moskova'da ki Tıp Enstitündeki bu deney altı doktorun gözleri önünde cereyan etmiştir ve doktorun kalp atışları o kadar hızlanmış ki, bayılarak yere düşmüş. Daha sonra da doktor, bu deneyin, işin içerisinde olağandışı güçlerin bulunduğuna dair kendisini ikna ettiğini belirtmiştir.
BU yazılanlar Bru x arkadasımız tarafından yazılmıstır (telekinezi deneyleri) Ondan izinsiz olarak buraya alıntı yaptım duyurulur..
(Bru x senden habersiz alıntı yaptıgım için kızmazsın umarım)
Bu alıntıyı yukarıda yazdıgım yazıya örnek teskil etmesi sebebyle yaptım arkadaslar
I'm ONE
-
Parapsikolejide bunun gibi bi durum vardır.Fakat bunları hayvanlar üstünde uygulamakla insanlar üstünde denemek arasında fark buyuktur ve insanlarda denemek kötü bi davranış ve bayada zor bişeydir.Çünkü insanlar düşünceleriyle hayvanlar içgüdüleriyle hareket ederler.Yani bi insan karnı ağrıdığı zaman ilaç alıyor v.b yöntemeler uyguluyor ve bunu düşünerek yapıyor fakat hayvansa içgüdülsel olarak ya debeleniyor ya suraya buraya saldırıyor.Bunun gibi örnekleri çoğalta biliriz ama sonuc olarak karşınızdaki de sizin gibi insandır ve karsı koyma özgürlüğü kendiliğinden var olduğundan ne kdr yetenekli olsanızda karsınızdakini ona zarar verebileceğiniz düşüncesiniz benimsetemediğiniz sürece nerdeyse hiç bişey başaramazsınız.Yani size inanmayıp sizden korkmayan birine bunu asla uyguluyamassınız.Fakat şöyle bişey vardır ki bu tür yetenekleri bu amaçlarla kullananlar bi noktada mutlaka tıkanırlar.Çünkü fark etmesekte doğanın hem fiziksel hemde duygusal bi dengesi vardır.Bu sebebten bi noktadan öteye gelişemez...
saygılarımla...
saygılarımla...
- iynx
arkadaşlar, yaptığınız etki kadarını kendinizde hissedersiniz.. zarar verirken lunarkinezide ilerlemediyseniz, siz de zarar görürsünüz.. ben lunarkinezi denedim.. ama farkettimki asla yeteri kadar nefret edemiyorum.. şimdi yapmam gerekenin iyi enerjiyi kötüye dönüştümek olduğunu anladım...
-
iynx yazdı:arkadaşlar, yaptığınız etki kadarını kendinizde hissedersiniz.. zarar verirken lunarkinezide ilerlemediyseniz, siz de zarar görürsünüz.. ben lunarkinezi denedim.. ama farkettimki asla yeteri kadar nefret edemiyorum.. şimdi yapmam gerekenin iyi enerjiyi kötüye dönüştümek olduğunu anladım...
Bu işle ilgileniyorsun anlaşılan ama benim belirtmek istediğim herhangi bir seviyede kalırsanız zarar görürsünüz olarak deilde lunarkinezi amaçlı çalışmalar yapan kişiler bi noktadan sonra tıkanırlar.Yani şöyle söyliyim işin en ustadının bile ulaşamayacağı noktalar bulunur.Bunu kabul edip etmemen aslında benim açımdan pek te bi önemli deil fakat lunarkinezi yaparken enerjiyi iyiden kötüye çevirmek en başta fark etmesende sana zarar verir.Yani hem baskasına hemde kendine zarar veriyosun.Yazdıklarımdan da anlicağın gibi ben nerdeyse hiç tavsiye etmiyorum ama bu yazılarda sırf tavsiye etmediğimden deil benim bilgilerimin bunlardan oluştuğundandır...
saygılarımla...
- iynx
elbette.. ama arada bir fark vardır.. eğer iyi enerjiyi dönüştürmek yerine doğrudan karanlık enerji olarak üretmeye başlarsanız, zarar görürsünüz.. sonuçta karanlık enerjiyi iyiye çevirmek bile beceremeyecek insan için risk taşır.. riski göze alanların denemesi gereken şeyler bunlar..
-
merak etmee kişi ne kadar üst seviyede olursa olsunn kolay kolay bole bişi yapamaz..çünkü bazı şeylerr onunnn elindee deildirr yaa dahaa dorusu elindedirdeee nasıl anlatsaaamm...ole özellikleree sahipp olann bii insan durup dururken bole bişii yapamazz kısaca bu kadar solımm...tufannnnn yazdı:telekineziyle en son olarak neleri yapabiliyoruz?
eğer insan filan öldürüyorsak bu çok saçma olmaz mı? mesela bütün sevmediğim insanları öldürürüm dünyada insan kalmaz![]()
majisyen....
-
nasıl başkalarını enerjisi alınır yadıııııııııımfenomen yazdı:Lunarkinezi (Negativ enerjiden yapilan kinetik calismadir).Bununla baskasinin enerjisini ala bilir bununla da o kisi tum gunu kendisini kotu hiss eder.Negativ enerjiden yapilan psi ball o an elinde fitili cekilmis bomba eraberdirki o bomba kendine de zarar vere bilir.Bunun hakkinda cok sey biliyorum tekniyinide.Bunu ilk yapmak istediyimde kendime hakim olamiyordum ve durduk yerde aglamaya basladim.Insanda her seye nefret artiyor.Dedim bu ne yaw birakdim simdi pozitiv enerjiyle calisiyorum.En iyisi bence.Ama negativ enerji ile yapilanlarin etkisi pozitiv enerji ile yapilan seyin enerjisinden ustundur ve daha etkilidir.
- telekült
insan beyni herşeyi yapabilir ama fizik kuralları aşmadan..elbetteki telekinezininde bilimsel bi açıklaması vardır...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yok (sanırım)
- buratem209
Simdi adamın burnunun ve agzının onundeki hava kutlesini hareketsiz hale getirsem adam olur sonucta o zaman senin mantıgına gore maddeleri de hareket ettiremeyecegiztufannnnn yazdı:bence insan öldürmeye uçmaya kadar ilerlemez sadece maddeler bükülebilir
yoksa dünyanın dengesi bozulur (bence benim düşüncem böle)
Bir gun sisman olur da
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
-