Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
MiserysCrown

Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen MiserysCrown »

Bu iş gerçekten sıkıcı hale geldi ve artık sinir olmaya başladım :twisted: Yeni başlayan arkadaşlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama o kagıdı döndürmek o kadarda basit deil.Kagıdın dönme sebebi elinizdeki statik elektirik ve odadaki hava akımından başka birşey deyildir.Çalışmalarınızı psı-wheel i bir cam kavanozun içine koyarak yapın.Bakın bakayım oynuyomu. :twisted: Gelen geçen ben yaptım ben yaptım diyo ben 2 haftadır deniyorum beceremedim şu işi (İsteksiz olarak bazı şeyleri yapabilmeme ragmen).Fenomen önerin için teşekkürler bide kagıt parayı deniyicem ama kafaya koydum :evil: Bu iş Şeref meselesi haline geldi :twisted: yıllarca ugraşmam gereksede başarıp şu siteye video gönderecem :twisted: yetti be :evil:

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

o elektriyin oldugunu bende biliyom amac o elektriyi artirmak enerji bak o demek.onunicin para buk diyorum ilk baslardan kolay olucak.biz onu uzakdan etmeye calisiyoruz.maksad enerji gozlerden de cksin.calisin basaricaksiniz.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

kagıt parayı uygulıyım bende osaman.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
blackmagic

Okunmamış mesaj gönderen blackmagic »

ben yeni üye oldum ve hemen psi wheel i denedim bunu kavanozun içinde yaptım odada rüzgarı kesemiyorum kağıdı döndürememe rağmen parmak uçlarımda bir ısı hissediyorum bu yanılmamıdır değilse nedir? birde telekineziyle insanların zeka seviyeleri arasında bir ilişki varmıdır yani zekiler daha çabuk yapar falan diye
Kullanıcı avatarı
seli

Okunmamış mesaj gönderen seli »

hoşgeldin. daha iyi bilen arkadaşlarda cevaplarla ama ben bildiğim kadarını söyleyim, ortalama zekanın altında biri zaten arayıpta buraya gelmezdi. arayış zekanın ürünüdür. bu kadarı varsa geriside gelir. ortalama zekadan daha önemli olan konsantrasyon gücüdür.

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Zeka hafiza astralda gecerlidir.gorduklerinizi iyice hatirlamaniz icin.ama telekineziden once matematik calisirsaniz bu sizin icin iyidir cunku telekinezide yaparken once beynin bir yarimkuresi calisir(sag).ama matematik calisinca iki yarimkure ise baslar bu da telekinezi icin cok iyidir.tesekkuler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
blackmagic

Okunmamış mesaj gönderen blackmagic »

peki parmaklarımın ucundaki ısı nedir
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

enerji.Onu kendin istersen de hiss edersin,kendiliyinden de olusur.

Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

MiserysCrown;

Sana önerim kavanozlarla falan uğraşma açıkta yap ellerindeki statik elektrikten şüpheleniyorsan ellerini kullanmadan denemeler yap, başına otur ve odandaki rüzgar girebilecek heryeri kapat milim kıpırdamıyacaktır psi-wheel sonra düşünmeye başla ben bu kağidi nasıl döndürebilirim diye kağidin uçlarına bak ve gözlerinin ortasından 3. gözünden enerji çıktığını hayal et, kağitla bir ol istediğin gibi hareket ettirebileceğine inan sonra hareketlendirmek için kendine göre teknikler geliştir örneğin tek bir ucuna bakarak ittirdiğini falan düşünebilirsin.
Geri döndüm
hekomec

Okunmamış mesaj gönderen hekomec »

artık kağıdı istediğim tarafa istediğim hızla çevirebiliyorum teşekkürler bilmem işinize yararmı ama mesela sağa çevirirken hep aynı hareketi yapın sol içinde aynı şeyi yapın bi zaman sonra odaklanma süresi sıfırdan 10 sn ye kadar düşüor :D şimdi kaşık işine başlıcam bismillah :D