Hipnotik Levitasyon
Moderatör: Sai
-
Re: Hipnotik Levitasyon
Kuantum fiziğinin ciğerini bilirim.Kuantum fiziğinden bildiğin tek bir şey söylede çürütüvereyim neye dayandığını.Senin sandığın gibi işlemez kuantum fiziği.Mikroseviyelerde senin makroseviyelerde yapabileceğini sndığın olayları kapsamaz.Kuantum fiziği Newton fiziğyle uyuşmak zorundadır ve onun üzerine kuruludur.Hayatında hiç fizik okumadığın belli oluyor.Evrende ki herşey atomdan oluşmaz.Atomaltı parçacıkları sana burdan sayabilirim.Planck uzunluğu diye bir şey duymamış olmana şaşmamak gerek.Benimle fizik tartışacaksan fizikle ilgili en azından bir kaç bir şey bilmen gerek.Örneğin en modern teorilerden biri olan sicim teorisi gibi.Ki bu doğaüstü bir dünyayı çizen mikro seviyede tabiki yegane teoridir.Sicim teorisini bir kere okumuş olsan zaten sanal ve yalan mucizelere ihtiyaç duymazdın.Fizik harikalarla doludur.Örneğin bir bardağın içine attığın bir buz parçası enerji borçlanarak bardağın içinden geçebilir.Tabikide bizim dünyamızda değil.Mikrodünyada.Yani moleküler dünyada.Yani senin gözünün göremediği ve atom ölçerlerle ölçülen dünyada. Bu da farklı bir dünya değil.Bizim dünyamızın alt parçacıkları.Atomlarını oluşturan parçacıklar teker teker borçlanıp bir duvarın içerisinden geçebilirdi ama sen bütünüyle bunu yapamazsın. Çünkü katı ve gaz ayrımınıda bilmediğin için sana bunuda anlatamam ama.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Hipnotik Levitasyon
beyin gücü yerçekiminden daha üstündür ve kuşun kanadındanda insan beyniyle istediği zaman aşırı konsantre oluyorsa istediği zaman uçabilirde tıpkı bir kuş gibi değil daha farklı
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-