TeLkin Etkisi

Moderatör: Sai

ed155

Re: TeLkin Etkisi

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

Hatta deney bile yapılmıştı adamın gözleri bağlıyken bileklerine kesilmiş hissi vermişler ve senin bileklerin kesik diye telkin vermişler adam 1 saat sonra ölmüş otopsi sonucunda ise ölüm sebebi aşırı kan kaybı.
I'm have returned

Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Hatta deney bile yapılmıştı adamın gözleri bağlıyken bileklerine kesilmiş hissi vermişler ve senin bileklerin kesik diye telkin vermişler adam 1 saat sonra ölmüş otopsi sonucunda ise ölüm sebebi aşırı kan kaybı.
Çok iLginççç.
Minilogue
Kullanıcı avatarı
Askem0

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

Yaptığın Teknik quanTum Tekniğidir. Quantum Tekniği İle Bütün dertLerden Arınabilirsin. 2007 yılında Eşcinsel 21 yasında bi cocuk quantum tekniği ile " ßen eşcinsel değilim Kızlardan hoşlanıyorum ve artık Kızlara Bakıcam " Diyerek BU tercihini Değiştirmiştir. Yani Kullandığın Teknik Kesin Olarak Quantum Fİziğinden ALıntıdır. Bu Tekniği uygulayarak yapamadığın her seyi yapabilir ve inanılmaz neticeler Alabilirsin..
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
Kullanıcı avatarı
oceansking

Okunmamış mesaj gönderen oceansking »

Birine kırk kere deli dersen delirir işte telkinin işe yaradığını belgeleyen bir deyim :)
Alaca karanlığı sevmem; ya gece olmalı ya gündüz. Mermi dediğin; ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Aşk dediğin; ya ölümüne olmalı ya da hiççççç olmamalı.
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Birine kırk kere deli dersen delirir işte telkinin işe yaradığını belgeleyen bir deyim :)
Aaa Evett Çok Doğru SöyLüyorsunuz.:)
Minilogue

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

ooo ben her hasta oluşumda telkinliyom yada bitkilerden enerji alıp kendime şifa için kullanıyom 2. günde koşturup zıplıyom
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.