TeLkin Etkisi
Moderatör: Sai
-
Re: TeLkin Etkisi
Hatta deney bile yapılmıştı adamın gözleri bağlıyken bileklerine kesilmiş hissi vermişler ve senin bileklerin kesik diye telkin vermişler adam 1 saat sonra ölmüş otopsi sonucunda ise ölüm sebebi aşırı kan kaybı.
I'm have returned
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Çok iLginççç.Hatta deney bile yapılmıştı adamın gözleri bağlıyken bileklerine kesilmiş hissi vermişler ve senin bileklerin kesik diye telkin vermişler adam 1 saat sonra ölmüş otopsi sonucunda ise ölüm sebebi aşırı kan kaybı.
Minilogue
- Askem0
Yaptığın Teknik quanTum Tekniğidir. Quantum Tekniği İle Bütün dertLerden Arınabilirsin. 2007 yılında Eşcinsel 21 yasında bi cocuk quantum tekniği ile " ßen eşcinsel değilim Kızlardan hoşlanıyorum ve artık Kızlara Bakıcam " Diyerek BU tercihini Değiştirmiştir. Yani Kullandığın Teknik Kesin Olarak Quantum Fİziğinden ALıntıdır. Bu Tekniği uygulayarak yapamadığın her seyi yapabilir ve inanılmaz neticeler Alabilirsin..
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
- oceansking
Birine kırk kere deli dersen delirir işte telkinin işe yaradığını belgeleyen bir deyim :)
Alaca karanlığı sevmem; ya gece olmalı ya gündüz. Mermi dediğin; ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Aşk dediğin; ya ölümüne olmalı ya da hiççççç olmamalı.
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aaa Evett Çok Doğru SöyLüyorsunuz.:)Birine kırk kere deli dersen delirir işte telkinin işe yaradığını belgeleyen bir deyim :)
Minilogue
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ooo ben her hasta oluşumda telkinliyom yada bitkilerden enerji alıp kendime şifa için kullanıyom 2. günde koşturup zıplıyom
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-