Beyin enerjimizi nasıl kullanırız?

Moderatör: Sai

suburcu

Re: Beyin enerjimizi nasıl kullanırız?

Okunmamış mesaj gönderen suburcu »

zaten hergünün başlangıcında sadakatli tam bir dua ederek gün içinde oluşabilecekleri belli cüz i iradesi ile yönetebiliyor insan .

Yolgezer1986

Okunmamış mesaj gönderen Yolgezer1986 »

Yazdığın saçma sapan yalanlarla dolu.Örneğin Einstein hakkında ve enerji hakkında hiç bir şey bilmediğin belli.Enerjiyi ne zannediyorsun? Beyin değil bütün vücut enerji açığa çıkarıtr bütün aktivitelerde ve bu senin aklının alamayacağı kadar somut bir olaydır.Üretilen enerji hücrelerin üretimidir ve ısı enerjisi olarak genelde vuku bulur vücutta. Beyin gücü yada elektriği diye bir olay yoktur.Einstein'ı bari karıştırma bu saçma savlara.Adamın kemikleri sızlar.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

Yolgezer1986 yazdı:Yazdığın saçma sapan yalanlarla dolu.Örneğin Einstein hakkında ve enerji hakkında hiç bir şey bilmediğin belli.Enerjiyi ne zannediyorsun? Beyin değil bütün vücut enerji açığa çıkarıtr bütün aktivitelerde ve bu senin aklının alamayacağı kadar somut bir olaydır.Üretilen enerji hücrelerin üretimidir ve ısı enerjisi olarak genelde vuku bulur vücutta. Beyin gücü yada elektriği diye bir olay yoktur.Einstein'ı bari karıştırma bu saçma savlara.Adamın kemikleri sızlar.
arkadaşım yazının altında "ALINTI" yazıyor. yani bunları ben yazmadım. anladın mııı?
ayrıca vücudun bütün fonksiyonlarını beyin kontrol eder. bunu biliyorsundur sanırım.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

mesela istemsiz kontrol etmeye örnek evde tek başınızasınız ve aha ordan ses gelcek dedinizmi bir çıtırtı gelir yada bir televizyona konsantre olmuşsunuzdur bir bakmışsınız tak diye ses bilinçsiz hareket ettirme ben bir kere evde televizyon izlerken konsantre olmuştum bir ses geldi banyodan sonra aha ikinci seste gelir dedim geldi bir baktım dikmiştik terlikleri ıslak oldukları için 2si birden hareket etmiş bende o zaman anlamıştım bir keresindede bilgisayarda geceleyin yazı yazarken bilgisayardan tak diye ses geldi bir keresinde bilgisayarı bilmeden beyin gücümle yaktım bilgisayara oturduktan yarım saatt geçmişti bir baktım bilgisayar gitti sonra düğmeye bastım bastım açılmadı konsantre oldum düğmeye bastım açıldı böle şeyler herkesin başına gelir ve herkes bu tür şeyleri geröekleştirmiştir bunlar bilinçsiz olur
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

ama beyin bilmeden enerji çıkarır fakat böyle yaparak çıkar filan saçma geldi ama arkadaş alıntı yapmış zaten olsun yinede bir bilgi gösterdi yanlışta olsa ama bu arada doğruyu anladık öle değilmi yanlış ardından doğru getirir öle değilmi
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.