Ama bu da bir gerçek ki hayaletler bilinçli varlıklar ise(Ki bence öyleler)kütlelerini yoğunlaştırıp maddesel yapıya yaklaşarak bize görünebilirler..Bence..criminal_1994 yazdı:Bence insanları korkutmak amaçlı yapılan birşey oradaki doğa üstü olayları kesinlikle o insanlar yapıyor.Baska bi açıdan bakarsak olaya hayal et (hayalet) dediğimiz kavram gözükmeyen bir varlık insan gozuyle gozukmeyen bir şey kamerayla nasıl gozuksun?:D bence hic boyle şeylerle kafanızı kurcalamayın...
Terk EdiLmiş Hastane
Moderatör: Sai
-
Re: Terk EdiLmiş Hastane
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-
katılmıyorum...ruh yani spirit olan varlıklar istedikleri zaman gözükürler ve aynı zamanda ruhlar bir enerjidir...örneğin sen kızılötesini göremessin ama kameralar görür!!!criminal_1994 yazdı:Bence insanları korkutmak amaçlı yapılan birşey oradaki doğa üstü olayları kesinlikle o insanlar yapıyor.Baska bi açıdan bakarsak olaya hayal et (hayalet) dediğimiz kavram gözükmeyen bir varlık insan gozuyle gozukmeyen bir şey kamerayla nasıl gozuksun?:D bence hic boyle şeylerle kafanızı kurcalamayın...
KAN YAŞAMDIR...
-
Tabi ki size hak veriyorum ama o yorumu yazmadan önce islami açıdan düşünmüştüm.Ama islamı bi kenara bırakıp düşünürsek sizin dediğiniz daha gerçekçi gelir.Bilirsiniz ki islamda ruhlar azap yada ödül için kabirlerinde olurlar.Eğer sizin ki doğruysa islam yalan söylüyor olmaz mı?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- kinetik_prens
elbette hayır :Dcriminal_1994 yazdı:Tabi ki size hak veriyorum ama o yorumu yazmadan önce islami açıdan düşünmüştüm.Ama islamı bi kenara bırakıp düşünürsek sizin dediğiniz daha gerçekçi gelir.Bilirsiniz ki islamda ruhlar azap yada ödül için kabirlerinde olurlar.Eğer sizin ki doğruysa islam yalan söylüyor olmaz mı?
İmza Yhok.
- Raptor
Direk yusuf yusuf oldum girmem ben oraya ve ilginç şeyler görenler var mı?
-
site açılmıyor sayfa bulunamadı yazıyor neden ?
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
site error veriyor
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.