İyide abi ben bekliyorum o uyku ile uyanıklık arasındaki o dönemde çıkışa dair vücudumda hiçbirşey hissetmiyorum. omuzlarım ve boynum dışında her yeri bir boşluk üzerinde duruyomuş gibi hissediyorum yani yatakta yattığıımı hissetmiyorum ama boyun bölgem tamamaen yatakta yatıyo hissi veriyo gözümü açıncada normal bildiğin yatakta yatıyorum... 1,5 saate yakın zamanda yatakta yattım tık yok bi ilk yattığımad kulağımda çınlamalar fazlalaşıyo v.s. sonra herşey normal rüyada görmüyorum uyumuyorumda ama yataktan kalkınca kendimi uyumuş gibi hissediom zamanın nnasıl geçtiğini anlayamıyorum çıkan biri özel mesajdan msn sini verirse sevinirimProserpina yazdı:fiziki bedenini uyutcaksın ancak bilincn açık kalcak..uyku ile uyanklık arası o yzuden gözlernı kapattğnda bi süre snra renkler şekller gelıp geçer..o beynımıızn uyumamz için gönderdğı şeyler takıl onlara takıp et bı süre snra bşy dşnmemeye hatta havalanmaya ble başlayablrsn
Gizli Sırlar Öğretisi!
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Re: Gizli Sırlar Öğretisi!
İster inan ister inanma ben biraz abarttım mesela tozları silkelemek gibi şeyler yok ama konu aynı rüyamda ismini görmesemde o kitabın o isimde olduğunu biliyodum ve o kitabı ilk kez duyuyodum internetten araştırdım ve bende çok şaşırdım... o adamın yazdığıı başka bir kitapta rüyamdaki astrala nasıl kolay çıkacağıın flnda varmış onuda alacağım...
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-
Re: Gizli Sırlar Öğretisi!
şu son yazdğn kesnlkle ben :) o boyun bölgen dşdnda tüm uzuvların uyuştuğu için yatağa deydiğini hssetmıosn o yuzden havadaymş gibi glıo ama boyun bölgnden çkmadğnı anlarsn..2 saatt yapmşm ben nasıl oldu anlamadm bı baktım saate 2 saat gçmş ama ogün çkmaya çok yaklaşmştm..her deneyşmde braz daha irlıyorum blıorum ama son safhadayım artık..dün yne çkamadm ama 10 snye kadar havada gbydm bynumuda hssetmedm (= snra yne bttı hrşey..nden blmıorm ama bdnden çkamıormtes1907 yazdı:İster inan ister inanma ben biraz abarttım mesela tozları silkelemek gibi şeyler yok ama konu aynı rüyamda ismini görmesemde o kitabın o isimde olduğunu biliyodum ve o kitabı ilk kez duyuyodum internetten araştırdım ve bende çok şaşırdım... o adamın yazdığıı başka bir kitapta rüyamdaki astrala nasıl kolay çıkacağıın flnda varmış onuda alacağım...
İyide abi ben bekliyorum o uyku ile uyanıklık arasındaki o dönemde çıkışa dair vücudumda hiçbirşey hissetmiyorum. omuzlarım ve boynum dışında her yeri bir boşluk üzerinde duruyomuş gibi hissediyorum yani yatakta yattığıımı hissetmiyorum ama boyun bölgem tamamaen yatakta yatıyo hissi veriyo gözümü açıncada normal bildiğin yatakta yatıyorum... 1,5 saate yakın zamanda yatakta yattım tık yok bi ilk yattığımad kulağımda çınlamalar fazlalaşıyo v.s. sonra herşey normal rüyada görmüyorum uyumuyorumda ama yataktan kalkınca kendimi uyumuş gibi hissediom zamanın nnasıl geçtiğini anlayamıyorum çıkan biri özel mesajdan msn sini verirse sevinirimProserpina yazdı:fiziki bedenini uyutcaksın ancak bilincn açık kalcak..uyku ile uyanklık arası o yzuden gözlernı kapattğnda bi süre snra renkler şekller gelıp geçer..o beynımıızn uyumamz için gönderdğı şeyler takıl onlara takıp et bı süre snra bşy dşnmemeye hatta havalanmaya ble başlayablrsn
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.