2012 Komplo Teorisi

Batux1995

Re: 2012 Komplo Teorisi

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Indigo çocukları olmasın o?
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

2012de bnm için geç olmicak ne güzel xD şurda 2 sene kaldı :D şu beyin gücünü iyice ögreniyimde şu 2 senede dolu dolu geçsin
2012 saçmalığı/yada teorileri gerçekse eğer bn neler neler yapacam :D ztn bizim sınıftaki bazı adamlar bni sinir ediyo
onlara dersini vercem beyin mi kas gücümü :D
kas yığınları işde n'apalım
Not:Düşünceye saygı isterim :S
İmza Yhok.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Bu sitede takılanların çoğu hatta hepsi indigodur...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ben indigolugu gen olarak biliyordum, acaba indigo testi diye bir sey var mi?
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

netenes yazdı:ben indigolugu gen olarak biliyordum, acaba indigo testi diye bir sey var mi?
bnce böle birşeye gerek yhoq
İmza Yhok.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

bu foton kuşağı felan sakat bişey hepimiz gebermiyelim sonra:D hem radyasyonda varmış kanser oluruz valla:D
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

katılıyorum. zaten gen değişimleri olması muhtemeldir. çünkü kozmik olaylar genlereimizde etki yapabilirler. bunun sonucunu da görmekteyiz
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Ben Khornea arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.Çok güzel bir tespitte bulunmuş.Aynısını bende düşünmedim değil.Türk insanlarını bilirsiniz ve müslümanları değişiklikleri sevmezler ve yanaşmazlar.Bu yüzden Türkiye bu halde.Ne alakası var derseniz.Foton kuşağında bize bahşedilcek yetenekleri duyduklarında bize deli gözüyle bakıyorlar.Ama şuan söz ettiğimiz yetenekleri olan insanlar var.
Sevgiyle kalın...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

bu kesin olamaz eğer 2 sene warsa nibirumudur marduhmudur fotonmudur 2 sene erken bulunabilir bnce
2 sene farkla gözlemlenebilir yani :S
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
Starkiller.05

Okunmamış mesaj gönderen Starkiller.05 »

Olayın hiçbir bilimsel açıklaması yada hiçbir kanıtı yok arkadaşlar.Fazla kaptırmayın kendinizi.Sadece internette dolaşan bir haber işte...
Ama tabikide gerçek olabilirki sanmıyorum ben olacağını.İnternetten okuduklarıma göre gerçek olursa ışık çağına geçecekmişiz,elektrikli aletler önümüzdeki 1000 yıl boyunca çalışmayacakmış,zaten ihtiyaçta duymayacakmışız ama ben öyle düşünmüyorum...

Yinede foton kuşağı gerçekse ve gelirse kabul edicem.

“Telekinezik Sırlar” sayfasına dön