(E=mc2 ve izafiyet detaylı anlatım:D)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: (E=mc2 ve izafiyet detaylı anlatım:D)

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

unf0rgiven yazdı:x' = x − vt
y' = y
z' = z
t' = t
bu ne böyle açıkçası anlamak için kendimi yormuyorum,napim.
yor o zaman:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

peh0enix13

Okunmamış mesaj gönderen peh0enix13 »

**profesyonel** yazdı:peh0enix bende artık bu siteden uzak durup hayatımı bir duvarın köşesinde geçirmiyorum ya bu yazıyıda ben yazdım:D

Pardon albert sinanım :D:D:D
Kullanıcı avatarı
buratem209

Okunmamış mesaj gönderen buratem209 »

**profesyonel** yazdı:şimdi ise bunlardan yararlanarak bir zamanda yolculuk yöntemi açıklıcam ben buldum:D
bir maddenin karşıt elektronlarını çoğaltıp mesela hidrojen atomunda 1361 karşıt elektron vardır bizde hem hendimizin hemde altımızdaki maddenin karşıt elektronlarını fazlalaştırıp kütlelerimizi azaltıp ışık hızına uzaltma diğeri ise elektron ve uranyum atomundan ediceğim enerji bu bana gizli bir motor çalışmasıdır;)burdan enerji üretip bunu depolayıp ışık hızına ulaşıp sürtünmeden dolayı kütle artışı ve sonsuz enerji sayesinde sabit sürat ama ışık hızında sabit sürat ağırlıktan dolayı evren kaldıramayıp bükülücek ve zaman boyutuna geçicez çünkü zaman uzaya aittir ve zaman uzaya özgüdür bu yüzden evren gibi ondanda boşluklar vardır bu boşluklardan bir tanesini yakalarsak bingooo:Dişte ileri ve geri gidebiliyoruz neyse detaylı anlatım yoktur:D sonra zamanda yolculuğun anlamı yoktur:D
neyse hadi bu kadar yeter fazla kafanızı şişirmeyelim:D
öncelikle aylar sonra herkese tekrar merhaba

Fizikle ilgilenmeniz guzel ama bir kaç şeyi atlamışsınız şu anda hepsini yazamam ama enerji depolama , sonsuz enerjiyi uranyumdan çıkarma , karşıt elektronla kutle kaybı, zamanda delik evrende bukulme " ZAMAN BOYUTUNA GEÇİŞ (ki zaten zaman boyutu + 3 boyut daha olan bir evrende yaşıyoruz şu an) " gibi konularda çok hata ve eksik var

Zamanda yolculuk yapılamaz cunku zaman da bir boyuttur ve skalerdir yonu yoktur "tersine" çevrilemez nasıl ki asagı-sağa-sola-yukarı-batıya ... dogru en,boy,yukseklik yoktur geriye-ileriye-doğuya-oraya ... dogru zaman da yoktur

Sadece olçulur ifade edilir azaltılır ya da arttırılır
Bir gun sisman olur da
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

zaman bir boyut değil sadece uzaya ait bir niteliktir bu görüşünüzü böyle diyebilirsiniz çünkü zaman şu ana kadar hiç geçmedi biliyormuydunuz çünkü gezegenler ve gökadalr birbirinden o kadar hızlı ayrıldıki zaman ilerleyemedi şimdi diceksinizki bir ilerliyoruz yada saat nasıl ilerliyor falan filan bunun sebebi "an"ın varlığıdır zamana bağlı değildir an,an aslında zamanın geçtiğini gösteren küçük bir kandırmacadır.O yüzden zamanda yolculuk yok diyorsunuz ama zaman bir gün ilerleyecek ve o zaman göriceksinizki artık zaman vardır ve bir boyut değildir ayrıca madem zaman farklı boyut bizde 3. boyutuz neden bizi zaman etkileyecek neden işte bu sorunun cevabı zaman vardır olucaktır.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Super Einstein

Okunmamış mesaj gönderen Super Einstein »

X+Y+Z=
X2+Y2+Z2=
X3+Y3+Z3=
X4+Y4+Z4=

Bu formul ama hiçcevabını bulamadım ama araştırırsam bulabilirim..İzayifet teorisi karmakarışık birşey 2 saat oturup okuyorsun anlamıyorsun ki.Hemde tekrar tekrar.Einstein bunu nasıl buldu hala şaşıyorum adam mükkemmel birisi.Hala inanamıyorum.IQ. su 160 mış Einsteinin.Adamın nasıl bulduğunu araştırıyorum.

Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

hepsini okuyamadım ama saol
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

atom bombasının yapımına bilmeden de olsa öncülük etti son 10 15 yılını aklı karışık halde geçirdi anahtarını hep unuturdu haftada 2 3 kere telefon kulübesine gider evinin adresini sorardı ona göre ışık hızı geçildiği anda zaman yolculuğu yapılacaktı ama bir anda yaşlanacaktık neyse bilim ve teknik dergisinin MART 2008 sayısında ek olarak
Einsteinın Uzay ve Zaman Kuramı-1 özel görelilik ve genel görelilik cd lerini izlemenizi tavsiye ederim flash anlatımları mevcut.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

şimdi bombayı patlatıyorum zaman aslında bir yanımsamadır falan sanki çok biliyorumda :D
pixies forever <3<3
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

hepsini okuyamadım ama teşekkürler
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

bu lazımdı.. sağol.. bi ara okucam.. ama şimdi deil =D
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.

“Sizden Gelenler” sayfasına dön