Psi Wheel'i Cam Bardak İçinde Yapmak

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Re: Psi Wheel'i Cam Bardak İçinde Yapmak

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

iynx yazdı:arkadaşlar korkunuz rüzgarsa, önce rüzgar etkisini inceleyin.. motive edici olucaktır.. yapmadan evvel psi-wheel e üfleyin.. eminim göreceksiniz, hava gibi bir kuvvetin etkisi altındayken birden fazla eksende dönüş yapar.. yani hem döner hem aşağı yukarı sallanır.. ama tk yaparken sadece döner.. dengesi bozulmaz.. buda rüzgarsız dönüşün kanıtıdır..
bardak içindede rüzgar yok :D
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN

Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

bende zaten normalde korkuları rüzgarsa dedim.. yoksa niye bardak fanus vs. düşünülür ki? :D
misafir3

Okunmamış mesaj gönderen misafir3 »

camdan korkma yapamam korkusu hislerine hakim oluyor daha fazla duruluk göster başarılar
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

teşekkürler tüm yorum yazanlara tavsiyelerinize uyaccağım..
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
k3mal_r4p

Okunmamış mesaj gönderen k3mal_r4p »

bence önünüzdeki kağıdı rüzgar mı yoksa sizmi döndürdüğünüzü anlayabilirsiniz
bence bu teknik ş anda aklıma geldi bede uygulamadım ama uygulayacam
gözlerinizi kapatın o camın orda olmadığını ayal edin
sonra kağıdı nasıl döndürüyosanız öle devam edin

ben bunları anlatıyorum ama bu psi wheelden sonra yapılacak aşamayı bilmiyorum

daha doğrusu hiçbirini bilmiyorum bi el atın be
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK

Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

Güzel bir derleme oldu mutlaka tamamını okuyun.. kaçırmayın istiyorum...

Psiwheel yani TR olarak psiçark

Arkadaşlar psi-çark ile ilgili içinde bulunduğumuz hatalardan bahsedeceğim izninizle

1) Yemek kaplanan aliminyum folyo çok daha etkileşimli olabilecekken ağır fotokopi kağıdı ile veya parşömen ile çalışıyoruz. Boncuk iğnesi yerine kalın iğnelerle çalışıyoruz. Folyo tüm marketlerde mevcut.

2) Psiçarkı yeterince hızlandırmadan kap altına almaya çalışıyoruz. Bu hem psikolojikman hemde enerji bakımından engel teşkil ediyor. Şu anda enerjiniz camdan geçmez arkadaşlar. O enerjiniz yoğunlaştığı ve arttrığı zaman olacak iş.

Psi çark ne kadar hızlanır? [BİR PSİÇARK GÖZÜN YAKALAYAMAYACAĞI KADAR HIZLANABİLİR]

3) Psiçarkı rüzgarla çok karıştırıyoruz. Halbuki kapıları kapalı bir odada rüzgar bulunmaz. Çarkı döndüren şey çakralarınızdan çıkan rüzgarlardır. yani herzaman telekinezi yaparsınız aslında. sırf bu yüzden vücundunuzn önünü çarka gösterin. (Belden üstü için) Dik oturun. Ellerinizi de kullanın. Parmak uçlarınızdan enerji akıyor sürekli..

4) Yön belirlemenin bir anlamı yok. Her gün çark ayrı yönlerde dönmek ister. (çakralarınızla ilgili olsa gerek) Bu yönü tespit edin. Ve sizde o yönde karar kılın. Tek yapacağınız şey hızlandırmak olsun. Sonuna kadar... En son yön verirsiniz.

5) Yanlışlıklada olsa kimsenin görmemesini sağlamanız lazım. Psi çark hızlanana kadar..

6) Konsantre olmaya çalışıyoruz. İnanmazsam olmayacak kasıntısı içindeyiz. Halbuki öyle bir şey yok bile. Dönecek şeyi biz durduruyoruz çoğu zaman. Döneceğine kesin olarak inanmaktan vazgeçin. Konsantre olmaktan vazgeçin. Parmak uçlarınızı yaklaştırın. Niyetiniz belli. Unutmayın ki dilimin ucunda diyerek hatırlayamadığınız bir ismi hatırlamaktan vazgeçince hatırlarız. Bu yüzden inanmaya çalışırken inanmıyoruz. Döndürmek isterken durduruyoruz.
fennomen

Okunmamış mesaj gönderen fennomen »

yok yaa kesin rüzgarla alakalı yoksa azcık oynaması lazım çünkü denedim hatta döneceğine adım gibi şahittim.kesin dönecekmiş gibime geliyordu ama birazcık lsun dönmedi yaa bizim yaptığımız saçmalıkmı yoksa ?

kardeşim sen inanmıyorsun inanıp yapıcaksın böle inanmayarak yaparsan istersen günde 5 saat calış yinede yapamassın sabırlı olman gerek
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

madem inanmak konusunda o kadar yeteneklisin damdan atlayıp uçmayı denesen sonuç ne olacaktı acaba (: demem ki hiçbir zaman inanmıyoruz. o yüzden inanmakla uğraşmayın. biz 5 yıldır inanmakla uğraştık. halbuki ellerinizi yakalaştırsanız döner. enerji akıyor ztn. sadece zamana bırakın... zamanla hızlansın...
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

ben kendimi bildim bileli aliminyum folyo kullanırım :D kağıttan daha hızlı ve kolay dönüyor ayrıca inançla ilgilide bi sorun yaşamadım çünkü ben telekineziyi bilmeden öncede kendi kendime telkinde bulunup kapıyı pencereyi vb şeyleri kapatıp açmayı denedim(hala kapıyı kapatamıyorum pencere sanki biraz oynuyor ama istediğim kadar değil ama olucak inanıyorum... XDXD)
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

evet aynısı bndede oluyor ama bende inanıyorum inş.. yapacağızz