telekinezi ile kalem hareket ettirme

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
hkn7101

Re: telekinezi ile kalem hareket ettirme

Okunmamış mesaj gönderen hkn7101 »

SIRUZ yazdı:
hkn7101 yazdı:Ben zamandan fedakarlık etmek gerektiğine inanmıyorum sadece konsantre ve inançla alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer inanırsan herşey olur. Bir söz vardır insan beyninin tamamını kullanabilse dünayayı yerinden söker. Beyninin daha büyük kısmını kullanmaya çalışılacaksın... Ben şuan konsantre problemini çözdüm çabuk konsantre oluyorum ama benimde inanmakla ilgili problemim var bu telekineziye inanmakla alakalı değil bu sadece ben yapamamla alakalı. Eğer bu problemi çözersek herşeyi yapabiliriz. Birçok kişinin yaptığı gibi yıllarca bi kağıdı çevirmekle uğraşmak zorunda değiliz.. Herkesin bir taktiği varsa benim taktiğimde bu...
:
dünya yı nereden sökecekki arkadaşım!!! deli misin :D:D yerimi varki dünyanın bitki la bu :S :D
Olum sen o sözü anlayaman bi beynin %100 kullanılamaz eğer ne kadar büyük kısmını kullanırsan neler yapılabileceğini anlatır o söz yani beynin daha büyük kısmını kullanırsan nesneleri oynatabilirsin anlamında söyledim.. Doğrusu sen beynin heralde hiç bi kısmını kullanmıyon ki söylediğimi anlayamıyorsun... Yada sana çocuk dilinde söylersem (anlayacağın dilde yani) Eğer beynini daha iyi kullanırsan babanın sana aldığı şekerleri elini deymeden hareket ettirebilirsin. Anladın mı??

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: telekinezi ile kalem hareket ettirme

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

SIRUZ yazdı:
**profesyonel** yazdı:arkadaşlar telekinezi ile kalem nasıl hareket ettirilir hangi teknikleri ve neleri yapmalıyım ???
sen hani kendini levite ediyordun??? :D
o farklı :D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.