banane bundan :D 2 günde tamamen hakim olamazsın bu kadar kolay değil anladınmı TK ...Sleach yazdı:İnsanın beyin gücünün sınırlarını ölçebilir misin? Emin olma 2 günde yapılabilecek şeylerden, daha biçok şey yapılabilir.dngsz yazdı:tamam işte 1-2 hafta falan çalış psi wheele 2 günde hakim olamazsın
psi wheel i basardım simdi ne yapmalıyım sırada sizce ne va?
-
Re: psi wheel i basardım simdi ne yapmalıyım sırada sizce ne va?
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
- mrtmermer
Re: psi wheel i basardım simdi ne yapmalıyım sırada sizce ne va?
bende sabah en az 30 tur çevirip hatta düşündüğüm zaman hızının 2 katına çıkartırken şimdi 10 tur döndürmek zor oluyor.. sanırım motivasyon kuramıyorum..:) ben şimdilik rahatlıkla kağıdı çevirdiğim zaman kapağa geçircem:)
İnsanlar da Ay'a Benzerler...
Herzaman Göstermedikleri Bir Yüzü Vardır...
Herzaman Göstermedikleri Bir Yüzü Vardır...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
Re: psi wheel i basardım simdi ne yapmalıyım sırada sizce ne
Psi-Wheel Kaç Dakika Aralıklarla Ve Kaç Kere Yapılmalı ? Telekineziye Yeni Başladım Yardıma İhtiyacım Var :(
- gizlicocukk
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Kaşık bükmeye ne zaman geçecek
BuRaKoRaY
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
dngsz çok haklı.Ben 3 ayda tam hakimlik sağlayabildim.Ve benim 2.günümde psi wheel bırak hakim olmayı 2 mm bile oynamıyodu :D kim olursa olsun 2 günde psi wheele hakim olamaz.dngsz e katılıyorum.dngsz yazdı:banane bundan :D 2 günde tamamen hakim olamazsın bu kadar kolay değil anladınmı TK ...Sleach yazdı:İnsanın beyin gücünün sınırlarını ölçebilir misin? Emin olma 2 günde yapılabilecek şeylerden, daha biçok şey yapılabilir.dngsz yazdı:tamam işte 1-2 hafta falan çalış psi wheele 2 günde hakim olamazsın
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
arkadaşlar yorumlara baktımda millet çok sabırsız.ben 5 gündür deniyorum sadece kayıt olduğum zamanda bir kaç soru sordum forumda yazmayan ama kafama takılan sorular gerisini zamana bıraktım bakın psi-wheel çalışıyorsanız kapak tekniğini kullanın mesela ben 2 defa kullandım dahada kullanmayacam eğer ben bi kapağa bakarsam saatlerce cıkmıyorum 1 saat 2 saat hiçbişey düşünmeden bakabiliyorum ve bunu beni resmen rahatlatıyor o yüzden kons ve dikkatim cok yüksek olduğunu farkettim ve bugün 5.günüm kağıdı artık hareket ettirebiliyorum ve inanıyorum ki 1 2 haftaya(zamanla) mesafeyide arttırırım yönünüde belirlerim.ben buna inanıyorum ve yeni başlayanlara tavsiyem
Sabır ! Konsantrasyon ! İnanç
Sabır ! Konsantrasyon ! İnanç
rabbime hamd-ü senalar olsun, yazdırıyor ilham kalemi elhamdülillah,yolundayım ne edeyim alemi
-