uzaylıların insanları kaçırmaları

Kullanıcı avatarı
arcanbaris

Re: uzaylıların insanları kaçırmaları

Okunmamış mesaj gönderen arcanbaris »

at bı atom bombası uzaya feriştagı kayar dicem ama hava yokki uzayda vay arkadaş
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))

Kullanıcı avatarı
arcanbaris

Okunmamış mesaj gönderen arcanbaris »

adamlar sapıkmıdır nedır nıye üreme organımla oynuyosun qardaş git kendınınkkısıyle oyna bıze ne karısıyosun yaf
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

olaya o yönden bakma bnce ( bu uzay kaçırmaları gerçekse eğer ki emin değilim bu konuda :S)
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

saol güzel paylasım
Kullanıcı avatarı
necro2618

Okunmamış mesaj gönderen necro2618 »

yoklar, uzay bazlı silah yapabilmek için bi yalana ihtiyaç vardı ve bu yalanda uzaylılar oldu.1950 yılından beri zaten halka şeklinde uçan cisimlerin deneyini yapıyo america.ve çok da başarılı oldular ellerinde binlerce örneğin olduğundan eminim.uzaylıları araştıma kurumu gibi bu işten para kazanan kurumlar var neden cıkıpta uzaylılar yok desin.
öyle acıklamalar varki: uzaylılar tarafından saldırıya uğramamız bütün farklı insanları bir araya toplayabilir.bunu america lı bi lider söylemişti.yani uzaylılar gibi görünüp işgal edecekler kimsede onları şuçlamayacak.asıl plan bu.

hem inançlı insanlar bu yalana kanmaması gerekir.kur-an da akıl verilip yaptıklarından sorumlu tutulan insanlar ve cinler var.melekler buna dahil değil iradeleri olmadığı için.18 bin alemden bahsediliyo fakat insan en üstün olduğu vurgulanıyo.yani uzaylı olmuş olsa bile bizden cok geriler gerizekalılar akılları bile yok korkmaya gerek yok.benim düşüncelerim bunlar.
bende isterdim uzaylılar olsun dünyaya gelsinler savasalım action olsun ama yok elden bişey gelmez americalıların yaptıklarıyla hayaller kurmaya devam.
Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar.Ne de şeytan, bir günahı,Seni beklediğim kadar.

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

necro2618 yazdı:yoklar, uzay bazlı silah yapabilmek için bi yalana ihtiyaç vardı ve bu yalanda uzaylılar oldu.1950 yılından beri zaten halka şeklinde uçan cisimlerin deneyini yapıyo america.ve çok da başarılı oldular ellerinde binlerce örneğin olduğundan eminim.uzaylıları araştıma kurumu gibi bu işten para kazanan kurumlar var neden cıkıpta uzaylılar yok desin.
öyle acıklamalar varki: uzaylılar tarafından saldırıya uğramamız bütün farklı insanları bir araya toplayabilir.bunu america lı bi lider söylemişti.yani uzaylılar gibi görünüp işgal edecekler kimsede onları şuçlamayacak.asıl plan bu.

hem inançlı insanlar bu yalana kanmaması gerekir.kur-an da akıl verilip yaptıklarından sorumlu tutulan insanlar ve cinler var.melekler buna dahil değil iradeleri olmadığı için.18 bin alemden bahsediliyo fakat insan en üstün olduğu vurgulanıyo.yani uzaylı olmuş olsa bile bizden cok geriler gerizekalılar akılları bile yok korkmaya gerek yok.benim düşüncelerim bunlar.
bende isterdim uzaylılar olsun dünyaya gelsinler savasalım action olsun ama yok elden bişey gelmez americalıların yaptıklarıyla hayaller kurmaya devam.
demi yhaa :D doğru söleyosun walla :D geleceklersede gelsinler zaten 2 karış boyları war :D şöle bi tekme vursam lazer silahlarıylan beraber uçar gider :D
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

necro2618 yazdı:yoklar, uzay bazlı silah yapabilmek için bi yalana ihtiyaç vardı ve bu yalanda uzaylılar oldu.1950 yılından beri zaten halka şeklinde uçan cisimlerin deneyini yapıyo america.ve çok da başarılı oldular ellerinde binlerce örneğin olduğundan eminim.uzaylıları araştıma kurumu gibi bu işten para kazanan kurumlar var neden cıkıpta uzaylılar yok desin.

insan en üstün varlık diye onlara geri zekalı demek biraz saçma onlardada akıl var.zeka olarak düşük olsa bile bizi geçebilirler tek gereken okumak öğrenmek çalışmak bir konuda üstünsün mesela ben en iyiyim en üstünüm diyerek çalışmazsan seni geçmeleri hiçte zor olmaz :)
Kullanıcı avatarı
necro2618

[/quote]
insan en üstün varlık diye onlara geri zekalı demek biraz saçma onlardada akıl var.zeka olarak düşük olsa bile bizi geçebilirler tek gereken okumak öğrenmek çalışmak bir konuda üstünsün mesela ben en iyiyim en üstünüm diyerek çalışmazsan seni geçmeleri hiçte zor olmaz :)[/quote]

pardon kim geçecek beni anlayamadım kim onlar???
Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar.Ne de şeytan, bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

senle bir ilgisi yok:) diğer varlıklar uzaylılar vs vs
Kullanıcı avatarı
necro2618

ya komik olmayın ne uzaylısı ya, yok öle bişey kandırmışlar sizi.bide daha öne uzaylı görmüş tanışmış gibi konuşuyosunuz.