6 yasımdayken gece gördüğüm şey

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
arcanbaris

Re: 6 yasımdayken gece gördüğüm şey

Okunmamış mesaj gönderen arcanbaris »

carteltolga yazdı:Öncelikle anı benzer olay benim başıma gelmişti.Ben rüyalrımda rüyada olduğumu farkına varıyodum her zaman bu olay yaklasık 10 yasımdayken meydana geldi.Normal bi rüya görüyodum ve çok güzeldi akrabalarımla eğlenip gölün hemen bitişinde(iznik gölü) salıncakta sallanıyordum.Dahya sonra karşıdan büyük bi dalga geldi.Bana çarpanken ınanarak bu ruyanın sonlanmamasını istedim.Sonra ise birden sanki astral seyahat yapmış gibi kendi bedenime döndüm.ben ise izmitteki evimizde yatıyordum.ve gözlerimi açtığım siyah bişey üstümdeydi.ben gözlerimi açınca telaşlandı.hareket etmeye başladı.Ben ise dediğin gibi felç geçirmiştim.Yatakta öle kalakaldım.rüya olduğunu dusundum.fakat ruya olmasını caydıran tek sey vardı.arada sıra odama annem gelıp dolaptan bişeyler alıyodu.yardım istiyodum fakat benı duymuyodu.tabi bu arada üstümdeki siyah şey işe hemen sagımda duran dolabın üstüne kaçtı.
ben ise dualar okumaya basladım anneme her gelıste bagırıyodum.sonra siyah şey buhar olarak camdan dışarı çıktı.ben ise o zaman kalkmıstım.garıp gelen ilk şey ise annem ilk ugradıgında dolabın kapagını acık bırakmıstı ve ıcerde bırı vardı.ondan cok sefer yardım ıstedım ama asla tam olarak kım ve ne oldgunu goremedım.uyandıgımda dolabın kapagı aynı sekılde acıktı.annemın yanına kostum ve sordum sen benım yanıma ugradınmı dolaptan bısı aldın mı? dıye ve ne duyıyım evet dedı.nıye benı kaldırmadın sana seslendım dedım o ıse benım gozlerımı acmaya calıstıgımı soledı ama ruya goruyosun sandım dedı.olanları anlatınca bana guldu :) bunu yazmıcaktım belkı ınanmassınız ama dogrulunu ben bıldıgım ıcın bu bana yeter bu gordugum isiyah şeyi etrafımda 1 hafta dolaştı nereye gidersem beni izledi ve normal yürürken hep görüyodum fakat tamamını deil mutlaka bi nesenenın arkasına saklanarak ızlıyordu nedenını bılmesemde onumden gıdıyodu.1-2 hafta sonra kaybolmustu bu surecte ılk basta korksamda sonradan alısmıtım.
ama sanırım burda ıstemeyek astral seyahat yaptım ve bırını gordum ama nedense bedenım ve ruhum hareket edemıyodu hiç bi yere kacamadım.karabasan olsa uyuyor olmam gerekmez mıydı ?
ama ben hep karabasan olarak nıtelendırdım bende merakla beklıyorum.
hırsızdır bro merak etme xD
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))

carteltolga

Okunmamış mesaj gönderen carteltolga »

Telekinetik bi hırsız diyosun xD
İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez.
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
arcanbaris

Okunmamış mesaj gönderen arcanbaris »

bilmem siyah gıyen adam dıyorsun ustumdeydı ve benı gorunce kaçtı dıyorsun artık ne dıyım 100% hırsızdır bildigimiz hırsızdır bence
H3R TESPİH SALLAYAN ADAM OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU BEA:))
carteltolga

Okunmamış mesaj gönderen carteltolga »

kesin bildiğimiz hırsız ama o zaman ninja olması gerek bulut olup kaçması için :)
İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez.
ALBERT EINSTEIN
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

buna benzer bir olayı bende yaşamıştım.
Rüya görüyordum farkındalık falan yoktu ama birşey hissettim ve uyandım. (Olay başımdan geçtikten sonra saate baktığımda 10 sıralarıydı) Bir yaz sabahıydı.
(6. hissim biraz gelişmiştir, bu nedenle genelde bazı şeyleri hissedebiliyorum) Odada birisinin olduğunu hissettim. Ancak sadece siyah bulutsu birşey gördüm ve göz açıp kapayana kadar gitti.
o an çok korkmuştum ve 10 yaşlarındaydım. Daha sonra birkaç kez daha başıma geldi.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim

kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

arkadaşım astral seyahat yapan birisi olması olanaksız diyebiliriz...benim tahminim o gördüğün şey bir cin yada şeytandı...bana daha görüntüsüyle ilgili geniş bilgileri pm yoluyla söylersen sana daha iyi yardımcı olabilirim...
KAN YAŞAMDIR...
kanseytanı

Okunmamış mesaj gönderen kanseytanı »

ayrıca banada aynı olaya benzer bir şey başıma geldi yine 6 yaşımdayım(sen benden daha büyüktün o zaman)bir gece uyandım(uyandığıma eminim)kalktım gece karanlık ışığı açıyım dedim ki...ay ışığında bir adam siyahlar giyinmiş...daha çok bir gölge gibi...adam beni görünce kaçmadı elinde siyah birşey vardı...bıçak değil...kendi eli ama kapkara(zenci değil)elindeki şeyi bana sapladı sapladı ama acımadı sonra ben kendimi yatağa attım...uyumuşum sabah kalktığımızda ne yara vardı nede çalınan bir eşya...sadece o geceden kalma yadigar bir karanlık enerji kontrolu....(telekineze 6 yaşımda başladım)
KAN YAŞAMDIR...
placebo

Okunmamış mesaj gönderen placebo »

görüntüsü avatar çizgi filmindeki avatara benziyodu 2 ay önce falanda yine bikere daha korkuyodum boyle namaz kılarken gözümü kapadım seccadenin yanında siyah bi varlık gördüm hmen gözümü açtım yoktu korka korka namazı bitirdim bi kere oda da duruyodum sinirliydim dedim içimden hadi yine cıklan karsıma dedim gözümü kapadım direk karsımda bir yüz belirdi tahminen cin ya da seytandı yine feci korktum o 6 yasındayjen gördüğümde dediğin gibi herhalde cin ya da şeytandı
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

bende bazen gece saat 11-12 civarı salonda tv izlerken 1-2 saniyeliğine gölge gibi şeyler görüyorum
DeMoNsS

Okunmamış mesaj gönderen DeMoNsS »

Arkadaşlar bence benim içimde çok fazla güç ve enerji var ama kullanamıyorum. Her an titriyorum ben ve sırtımda birşey hissediyorum geceleri rüyamda da 1 saniyelik geleceği görüp bazen insanların aklındaki düşünceleri anlayabiliyorum ayrıca astral seyahat tam olarak nedir?
[/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön