Criss ANGEL HAVALARDA !!! LEVİTASYON BUNA DENİR !
- rapPRENS
Re: Criss ANGEL HAVALARDA !!! LEVİTASYON BUNA DENİR !
arkadaşlar bence crissin yaptı numaralr ilizyon deyil
tabi bazı numaraları buna örnek olarak levitasyon diyorum
belki duymussunzdur bir çok devletin arşivinde kaynaklarda
brhmanlar hindistandaki grular falani işte havada asılı kalma (ucma deyil)olayını bir çok ez göstermişlerdir yani devlet arşivlerinde bir çok kaynak vardır...
ozamanın bilgeleri bu levitasyon olayını bir teknik haline getirmişler yani yazmıslar
ve saklamıslar ama gelin görinki ozamanın devlet yönetimleri bu teknikleri belgeleri ya yakmıslardır yada saklamıslardır...bu bir gerçektir...
haa doru cirss çok başarılı bir ilizyonist ama yaptıgı levitasyon numarası tamamıyla gerçektir ...
yani düşünün bir numara olsa elvet bir yerden açık verir 100 u geçkin bilim adamı toplanmıs ve 2 ay suren arastırmalar sonucu criss in levitasyon vieosuna gerçek demişlerdir yani fake olsa evlet anlasılırdı...
bu benim görusum
sevgiler saygılar..
tabi bazı numaraları buna örnek olarak levitasyon diyorum
belki duymussunzdur bir çok devletin arşivinde kaynaklarda
brhmanlar hindistandaki grular falani işte havada asılı kalma (ucma deyil)olayını bir çok ez göstermişlerdir yani devlet arşivlerinde bir çok kaynak vardır...
ozamanın bilgeleri bu levitasyon olayını bir teknik haline getirmişler yani yazmıslar
ve saklamıslar ama gelin görinki ozamanın devlet yönetimleri bu teknikleri belgeleri ya yakmıslardır yada saklamıslardır...bu bir gerçektir...
haa doru cirss çok başarılı bir ilizyonist ama yaptıgı levitasyon numarası tamamıyla gerçektir ...
yani düşünün bir numara olsa elvet bir yerden açık verir 100 u geçkin bilim adamı toplanmıs ve 2 ay suren arastırmalar sonucu criss in levitasyon vieosuna gerçek demişlerdir yani fake olsa evlet anlasılırdı...
bu benim görusum
sevgiler saygılar..
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
- Ulquiorra
Criss Angel illüzyonist levitasyon vidyosuda illüzyon vidyoda bazı şeyleri saklamalak daha kolay 100 bilim adamının 2 ay sürede yapamadığını iyi bir illüzyonist 2 günde yapar ve bu numaranın sırrını çözer ki bu numara hakkında bilgisi olmayan için 2 gündür (: tabi daha erken ve daha geç çözebilcek illüzyonistlerde var (: sonuç olarak bu bir levitasyon numarası .
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
- fenomen
- Yönetici
ya illuzyon olmayan seyi olarak gosterme sanatidir.mesela biri kendini boluyormu. hyr.ama oytle gosteriyor bu da onun gibi bir sey yaw

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
gönüllerefenomen yazdı:ScHoqoLaDe yazdı:yaa keşke gerçekten uçsaydııııı:(
Nereye konardin![]()

-
100 bilim adamı bu adamın levitasyon videosunu araştırıp gerçek kabul etselerdi levitasyon bilim dışı değil, artık bilimsel kabul edilirdi hani nerde :D:D
-
Arkadaşlar Criss ANGEL havaya kalktığında madem uçabiliyor neden aynı yerde kalıyor bi sağa bi sola gitsin sebebi gözükmiyecek şekilde 0.6mm lik ipler var onlara bağlanması nokta criss madem uçabiliyor bunu neden yerde yapmıyor neden artık yürüyor hep uçsun uçmuyor çünki öyle bir yeteneği yok o adam sadece bir sahtekar...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- ddemmahum
Sağa sola gittiği videoları da var yani hile orda değil..Ayrıca hep uçmamasını eğer kendisine sorsaydık çok basit bir cevap verirdi.. :)
::Welcome to home Bruce::
-
Arkadaşım sen bana gıcıkmısın hep bana cevap veriyorsun...İyi git criss ten levitasyon numarası öğretmesini iste...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- ddemmahum
Bilio musun sen bana bunu diyen 2. kişisin..Ve sanada aynı cevabı veriyorum..
Bu site forum sitesidir..Bu sitede aynı kişiye birden fazla cevap veremezsiniz diye bir şey yok..İstediğim kişiye cevap veririm, istediğim kişiye soru sorarım..Senin bana bunu deme nedenini gayet iyi biliyorum..Onun için yazdıklarına dikkat et, insanlara hakaret etme ve saçma sapan düşüncelere kapılma..Ok?
Bu site forum sitesidir..Bu sitede aynı kişiye birden fazla cevap veremezsiniz diye bir şey yok..İstediğim kişiye cevap veririm, istediğim kişiye soru sorarım..Senin bana bunu deme nedenini gayet iyi biliyorum..Onun için yazdıklarına dikkat et, insanlara hakaret etme ve saçma sapan düşüncelere kapılma..Ok?
::Welcome to home Bruce::
1. si benim :D ama o zamanlar ddemahum forum delisiydi bende baya mesaj yaziyordum yazdigim 10 mesajin 9 una ddemahum cevap veriyordu :D alisalim ara sira biz forumda boyle seyler yapiyoruz no prablim :D
-