psi well-nazar????
Moderatör: Sai
- gesta
Re: psi well-nazar????
tüh bea bn şmdi kmseye bişi yapamıcammı:D:D tamm tamm teşekkr ettm herkese
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
-
tam olarak dediğim neye girer emin değilim ancak nazar sadece negatif olmazki iyi yönde nazarda vardır. Mesala Allah(c.c) dostlarının nazarları meleklerin nazar etmesi sadece kötü değildir bildiğim kadarıyla.
- gesta
bunu araştırmak gerek ama tam olarak...
- konturat13
arkalr bi insanda en etkili duygu dehşettir.beyini hemen açar adrenalin pompalanır ps whellde cidden çok iyi omak için bi yöntem var ama sakıncalı şimdi en korktuğun şeyin pc wheel olduğunu düşün hayal et onu o korktuğun şey olana kadar dewam et sonra onun senden uzaklaşmasını iste olablildiğince gücünle bunu iste hayal et - negatif enerji gönder paramparça olduğunu düşün psi inin çok acaip bi hareket türü sergiliyo psi şahsen deneddim..bide empati olayı çok ilginç kendini psi nin yerine koy ve döndüğünü hayal et ilk bi 5dk hiç bişi olmaz ama daha sonra başın dönemye başlar bi bakmışın pside dönüyo bunuda dene yani.bu taktiği empati(adam fawer) kitabını okduktan sonra denedim patenti bana ait hep canlılarlamı empati kurcaz bi dene işe yarar..yaramazssa başn dönmeye başladığı anda kendine nazar değdiğini düşün buna odaklan ve uçup gittiğini hayal et ben hiç uçuramadam ama çok garip hareketler yaptırdım birazdaha gelişiim dans ettircem ps yi yeminnen
Çığlık içimde düğüm
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...
- gesta
hmmmm bunları yeni duydum denerim saolasn... müzik falan açta bari çalmadan oynamasın:D:D:D:D
- zeyneb
ya gerçekten ilginç bi konu bence vardır herıld yani
Love is like war: easy at the begin and hard at the end
- gesta
çok tartışılır bi konu bnce...ama nazarın negatif yönlü olduğu mantıklı geldi.