arkadaşlar lütfen yardım edin psi wheel hakkında
- _SuPeRNaTuRaL_
Re: arkadaşlar lütfen yardım edin psi wheel hakkında
ne kadar zamandır uğraşıyorsun
- clancy
pyrokinezi ile yaklaşık 2 senedir uğraşıyorum ama daha yeni yeni istediklerim oluyor...mesela bahçede olan şeyler..
size tavsiyem gerçekten inanınca oluyor...ilk başladığım da açıkçası pek inanmıyordum...bu yüzden daha mum alevini oynatamıyordum bile :) ama sonra demon çağırma ritüellerine başladım...inancım 14 yaşımdan sonra değişmeye başladı :) farklılık arıyordum farklı akımlara kapıldım :) artık inanıyordum ve en başından beri bi yetenek olduğunu biliyordum içimde biryerde :) sonra oturdum odamda ve kendimin güvenini aldım...
yaktım bir mum ve başladım çalışmaya :) telefonumun video su ile kayıt alıyordum :) bir kaç denemeden sonra yawas yawas gelişme olduğunu farkettim ve pyrokinezinin diğer kinezi çeşitlerine göre bende daha fazla etkisi olduğunu gördüm :D mesela su ile hiç bişe beceremem...oynatamam bile :D
sonra sürekli pyrokinezi ile çalıştım ve bu seviyeye geldim...amacım ise sonu omayan bu yoda ilerlemek..
size tavsiyem gerçekten inanınca oluyor...ilk başladığım da açıkçası pek inanmıyordum...bu yüzden daha mum alevini oynatamıyordum bile :) ama sonra demon çağırma ritüellerine başladım...inancım 14 yaşımdan sonra değişmeye başladı :) farklılık arıyordum farklı akımlara kapıldım :) artık inanıyordum ve en başından beri bi yetenek olduğunu biliyordum içimde biryerde :) sonra oturdum odamda ve kendimin güvenini aldım...
yaktım bir mum ve başladım çalışmaya :) telefonumun video su ile kayıt alıyordum :) bir kaç denemeden sonra yawas yawas gelişme olduğunu farkettim ve pyrokinezinin diğer kinezi çeşitlerine göre bende daha fazla etkisi olduğunu gördüm :D mesela su ile hiç bişe beceremem...oynatamam bile :D
sonra sürekli pyrokinezi ile çalıştım ve bu seviyeye geldim...amacım ise sonu omayan bu yoda ilerlemek..
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
- _SuPeRNaTuRaL_
benim telekinezi de 4.günüm :)
- clancy
wouuww :D yenisin daha :) neler yapıyorsun ? psi wheel çalışıyorsundur eminim :) bi hareketlilik var mı?
- _SuPeRNaTuRaL_
var da benim istediğim kadar değil
- clancy
site de verilen teknikler çok yararlı ama herkes farklı görüşe sahip...demek istediğim kendi tekniğini geliştir...sonuçta kağıdı döndürecek olan senin beyin gücün...umarım anladın beni....mesela ben kağıdı herkesin kullandığı tekniklerle değil başka şeyler düşünerek döndürüyorum :)
herkesin ağzından farklı şeyler çıkmasının sebebi de bu :)
ben döndürürken şunu düşünüyorum:
düşüncemde bir fırtına yaratıyorum...bir hortum var hızla kağıda yaklaşıyor :) kağıdı sola döndüreceksem sağdan geliyor bu fırtına...kagıdın köşesine çarparak yolunda devam ediyor...bu noktada kağıt pervane gibi :D
herkesin ağzından farklı şeyler çıkmasının sebebi de bu :)
ben döndürürken şunu düşünüyorum:
düşüncemde bir fırtına yaratıyorum...bir hortum var hızla kağıda yaklaşıyor :) kağıdı sola döndüreceksem sağdan geliyor bu fırtına...kagıdın köşesine çarparak yolunda devam ediyor...bu noktada kağıt pervane gibi :D
- _SuPeRNaTuRaL_
teşekkür ederim deneyeceğim
-
clancy seni tebrk ediorum.ve diğer arkadaşlara bişey sormak istiorm.sen ateşte yeteneklisn ve doğal olarak çok kolay ve süper pyrokinezi yapıosun.(söndürmeler,kontrol etmeler,ateş oluşturmalar falan :D )peki arkadaşlar biz nasıl anlayabilirz neyde daha çok yeteneğimz olduğunu ? mesela bnde hidrokinezi yapmayı çok istiorum ama önce psi whelli bi halletsem :D yada havayı bükmeyi onun adını unuttm neydi ? iki sorumada cvp verebilecek olan ??
- byfreestylerap
- İletişim:
bence insan sevdiği şeylerde daha yetenekli oluyor mesela ben en çok telekineziyi seviyorum ve bana kolay geliyor
hava bükmek aerokinezi oluyor
hava bükmek aerokinezi oluyor
-
peki bende bulmuştum zaten yinede teşekkrler :D
-