psi ball'u nasıl anlarız ya :S
-
Re: psi ball'u nasıl anlarız ya :S
halsizlik geçtide hala başım ağrıyo GERÇEKTEN FECİ hemde
-
Arkadaşlar psi ball dediğimiz olaya var yada yok diyemeyiz.Yapan vardır yapmayan vardır bunu şöyle açıklayabiliriz.Psi ball bizim imagine yeteneğimizin ne kadar geliştiğini ve enerjimizi ne kadar doğru kullandığımızı gösterir.Psi ball ve telekinezi aynı şeydir ikisininde amacı cisime etki etmektir fakat psi ball tekniğini bulan kişi enerjisini top olarak hayal etmiş öyle yapmıştır o onun bileceği iştir.Bir telekinetic olan tekniklere bağımlı kalmaz hayal gücünüzün doruklarına kadar bir sürü teknik yapabilirsiniz önemli olan ona inancınızdır.İnanç enerjinizi yönlendirmeniz konusunda en temel etkendir.O yüzden psi ball yoktur demek yanlış olur.Bir daha psi ball adlı konu açmazsanız seviniriz.Her yer psi ball oldu gına geldi...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
tmm peki sitede psi-ball yapabilen biri var mı?
şu psi ball işi biraz karıştı heryerde farklı ve garip teknikler başladı
- telekinesisDusthy
katılıyorum hackermonkey
Önce İNAN sonra ÇALIŞ GErisi Gelir...
sözde yalan olur ama gözde asla...
Düşünceler şüphesiz insanı aydınlatır ama bazı düşünceler güzel düşünceleri karartır...önemli olan bunun farkına varmaktan daha öte buna izin vermemek gerekirrr...
sözde yalan olur ama gözde asla...

Düşünceler şüphesiz insanı aydınlatır ama bazı düşünceler güzel düşünceleri karartır...önemli olan bunun farkına varmaktan daha öte buna izin vermemek gerekirrr...
- msafacetin
psi ball oluşturduğumu hayal ediyorum gözlerim açıkken elimde sürekli dönen sarı bi top olduğunu görmeye çalışıyorum hatta gryorum sonra biraz uzaklaşıp psi wheel e atıyorum birazcık dönüyo yarım tur falan fazen titrio ama sorum şu bunu elimden çıkan rüzgar mı yapıo yoksa psi ball mı sonra biraz önce elimde psi ball oluşturduğumu hayal ettim bu sefer psi ball ın yanına getirdim elimi ve çok hızlı döndüğünü düşündüm psi ball ın ve psi whell dönmeye başladı 5 tur fln döndü psi whell sonra durdu sizce bunu psi ball mı döndürmüstür yoksa bn normaldede psi whell döndrüyorum o şekilde mi döndürdüm?
- Kaantalha
psi ball bana biraz boş geliyo
-
Psi ball la bi aralar ilgileniodum yani o zamanlar elimde enerji topu oldugunu hissediordum ama bayadir yapmiorum zaten bazi okuduklarim seylerden sonra su kaniya vardim psi ball beynimizin o an onu hissetmek istedigi icin hissedioruz sanirim yani emin deilim :S:S Ilginc bu olaylar ya ben suan sadece astral ve duru goruye odaklandim :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 48 Muğla
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
zaten kendımızı saldıgımız için bünye direk uyku moduna gırmeye baslıyor
:P
:P
-