pipet çevirme sorunu yardım edin lütfen

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
DARK

Re: pipet çevirme sorunu yardım edin lütfen

Okunmamış mesaj gönderen DARK »

çekim kuvveti ama sen hava atmak istediğin için dedim...
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee

Kullanıcı avatarı
Merlin

Okunmamış mesaj gönderen Merlin »

mr_ceza yazdı:kardeş bunun telekiniyle alakası varmı yoksa sade cekım kuvvetımı ?
Çekim kuvveti mi derken zaten telekinezide yaptığın şeyde enerjinle cisme etki etmektir..Yoksa yoktan bir kuvvetle yapmıyoruz bu işi :)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

olm benim teknik enerjinle oluo onu dene yarı tk sayılır
pixies forever <3<3
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

mr_ceza yazdı:yok kardeş hayatta bırakmam valla bu konulara benim çok ilgimi çekiyor hayatta bırakmam varsa teknik söylede yapım kardeş daha kolay çevire bilmek için normal az cok ceviriyom.
madem öyle o zaman sana basit bi teknik söyliyim, enerjini işaret ve orta parmaklarında topla( her iki elinde de) sonra avuçların aşağı bakacak şekilde ellerini yan yana getir mesafe çok az olsun parmaklarını gergin tut ve işaret parmaklarının 1. büküm bölgesinin yanlarını birleştir ve bastır, diğer büküm noktaları ayrık kalsın ve diğer parmakların da işaret parmaklarına yapışık olsun ve pipete bu şekilde yaklaşırken orta parmaklarını kullanacaksın sadece,hareket ederken anlatmış olduğum pozisyonda yukarıdan aşağı doğru( 3-4 cm yukarıdan pipete doğru) yavaşça indir ve ileri doğru hareket ettir el düzeneğini. bu işlemi yaparken parmaklarına enerji çekmeği unutma.

yöntem biraz karışık gibi duruyor ama umarım anlatabilmişimdir.

bu yöntem ben de çok işe yarıyor en basit ve etkili yöntemim bu ama başkalarında nasıl sonuç verir bilemem çünkü herkesin enerji düzeyi farklı...

hadi kolay gelsin.
mr_ceza

Okunmamış mesaj gönderen mr_ceza »

hımm yorumlarınız için tşkler arkadaşlar denicem. saolun

bodrumlui

Okunmamış mesaj gönderen bodrumlui »

ilk baslarda evet sabit bir tarafa dönüyor..bir tekniği yok çalıştıkça hissetmeye başlıyorsun..hatta çalışırken pipetin nereye dönceğini hissediyorsun..bırak aksın..çalıştıkça farkediceksin nasıl ne yöne çevirebilceğini..yani ben böyle yaptım diğer arkadaşlar nasıl yapıyor bilmiyorum..varsa fikirlere açığım..
CrysthaL

Okunmamış mesaj gönderen CrysthaL »

Ben gecen gun denedim bunu ve yaptim hatta babamda gordu nasil yaptin lan falan dedi :D Basarinca zevkli oluo ya :D Simdi hep yapabiliyorum ama az donuyo :D