Evinizde hayvan besliyor musunuz?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır

Evinizde hayvan besliyor musunuz?

En fazla 1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Kullanıcı avatarı
whaki

Re: Evinizde hayvan besliyor musunuz?

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

abim hariç, 8-9 tane muhabbet kuşu besledim, bazıları öldü, bazıları kaçtı :D, bitanesi pardağın dibindeki suda boğuldu, bitanesinide ben serbest bıraktım yoksa öldürcektim :D

bide davşanla 2 tane civcivim vardı, tavşan civcivlere annelik yaptı, geceleyin onları ısıttı fln, sonra bu civcivleri babannem köye götürmüş, tavşanda 1-1.5 sene yaşadı, ölmedi, koocaman olduydu, kesip yicektik, babannem 3 tane ördekle takas etti :D sanırsam takas ettikleri kişi yedi tavşanı :D

şimdilik hayvan beslemiom, arasına abimin eğitmeye çalışıom fakat hala uysal deil, saldırıo, terlik fln atıo :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

bende bir aydan beri 6 tane civciv aldmıştım sonra işte bir ay geçti dün aldım hepsini teker teker kestim verdim valideye artık hiç hayvanım kardeşimin civcivleri idi hepsini sıra sıra kestim :D üzüldüama tatlarına bakınca hiç de öle düşünmedi.
Kullanıcı avatarı
whaki

zuhahha süper yaa :D ama en karlı yol bu arkadaş, 1 liradan alcan civciv, ondan sonra buğday ucuz şey, koycan önlerine 1-2 aya onlar normal tavuk olcaklar, afiyetlen yicen :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

buğday ucuz şey konmuo önlerine onlarında özel yemleri var gece ışıkları açık olacak gecede yem yiyorlar dışarı bırakmayacaksın 40 günde 3,5 kilodan 5,5 kiloya kadar çıkıyorlar geçen sene ben 5 kilo dartmıştım gerçi %80 horoz oluyor genelde ama horozlarda daha etli oluyor.horozdaha etlidir ama tavuk daha lezzetlidir.
Kullanıcı avatarı
whaki

ilerde kuzu da çevirirsin sen kendine :D iyi bilion bu işleri :D

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

biliyoruz kümes hayvanlarını beslemeyi büyük baş beslerim belki ama küçük baş beslemem
ardasevinc

Okunmamış mesaj gönderen ardasevinc »

son seçenek gerçekten çok komik yani şu : Evdeki tek hayvan benim:)
Misafir-Telekinetik

Okunmamış mesaj gönderen Misafir-Telekinetik »

1 çift kuş ve bahçemde 1 çift Amerikan ördeği var :)

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön