İmajinasyon ?

imajinasyon, imajinasyon nedir, imajinasyon çeşitleri, imajinasyon teknikleri, imajinasyon nasıl yapılır, imgeleme, imge

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Re: İmajinasyon ?

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

bn o anki düşüncelerimi utancımı sevinc ve duygularımı hissediyorum o kadar somut birşey nasıl hissedilir bilemem :D
İmza Yhok.

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

kinetik_prens yazdı:bn o anki düşüncelerimi utancımı sevinc ve duygularımı hissediyorum o kadar somut birşey nasıl hissedilir bilemem :D
İşte o düşünme oluyor hissetme olmuyor.Arasında fark var.Öyle ki görsel bir imgelemde nesneyi elinizi uzatsanız alacakmışsınız gibi görebilmelisiniz.İşitsel imgeyi gerçek sesler kadar net duyabilmelisiniz.Ben işitsel imgeyi geliştirmek için çığlık sesini kullandığımda imgem diğer seslerle tam olarak uyum içinde olduğu için neredeyse ben bile biri çığlık atıyor zannedecektim.Gerçeklik had safhada olmalı.Birde işin metafiziksel kısmı var.Her imgelem sizde bir boyut aralıyor.Her imgelem sizin kişiliğinize ve dolayısıyla hayatınıza katkıda bulunuyor.O yüzden imgelerinize de dikkat etmelisiniz.Hele de imgelemenizi teta da yapıyorsanız.
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

walla ara sıra bnde düşme hissi oluyor ayağımı çırpıp titriyorum aüüü :S
bunun bu imge olaylarıyla alakası nedir?
İmza Yhok.
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

HydroKinetic yazdı:bundan birkaç ay önce sitedeki birkaç arkadaşla bu konuyu tartıştık. imajinasyonla değil odaklanmayla olur dediler. imajinasyon düşüncedir ve enerjiyi keser dediler sadece odaklanarak olur dediler... saygı duyarım ama... :

Aman Tanrıça !! nasıl bu kadar basit düşünebilirsiniz!! sizler bal kabağı değilsiniz. Pekala ,

imajinasyon düşünmek değildir. düşünce şudur : eğer gün içinde yaptıkların kafanda hiçbir neden yokken gözünde canlanıp konuşuyorsa -kısaca aklına geliyorsa- bu düşüncedir. ve bi konu hakkında kafa patlatırsanız ve kendi kendinize konuşursanız bu düşünce olur. imajinasyon değil. peki imajinasyon nedir :

imajinasyon belli bir imgeyi bilinçaltı açık bir biçimde kafada canlandırmaktır . imajinasyon sadece gözle ilgili değildir. 5 duyuyla imajinasyon yapılır. zaten tek imajinasyon enerjiyi salmaz.

1-görsel imajinasyon : bu imajinasyon tekniğinde sadece cismi gözlerinin önüne getirebilir ve zihninde hayal gücünle istediğini yapabilirsin (sadece görerek). ve bu uzanıpta elle tutulur gibi gerçekçi bir imajinasyon olmadan enerjiyi harekete geçiremezsiniz

2-işitsel imajinasyon : burda mesela bir saatin tıklamasını imajine ederseniz sadece o tıklamayı duymaya çalışacaksınız saati görmeden sadece tıklama duyulacak. sadece tıklama

3-3-tat imajinasyonu : burda tatları canlandırırsınız. tuzlu bir yemeğin TADINI tuzlu yemeğin görüntüsünü değil. sadece tat

4-koku imajinasyonu : burda istediğinz bir kokuyu gerçekten burnunuza gelene kadar canlandırırsınız. mesela bir çiçeğin kokusunu. çiçeği değil sadece kokusunu

5-duyu imajinasyonu : burda msela sert bir duvara elinizi süreren aslında yumuşak tüylere dokunuyormuş hissini uyandırırsınız ve gerçekten oluyormuş gibi devam eder

evet odaklanarakta olur ama bu tek yönlü cisimlerde olur. mesla psiwheel zımbırtısında tabiki sadec odaklanarak olur çünkü orda tek bir hareket vardır : dönme hareketi yada kağdı katlayıp itmeye çalıştığınızda tek bir yön olur : kağıdı katladığınız tersi yönü. ama bir tahtayı odaklanarak istediğinz yere hareket ettiremezsiniz. siz ileriye itmek isterken o geriye gelirse nolacak. bunuda dokunma imajinasyonuyla yani itme hissiyle ileriye itebilirsin.

hadi onları geçtim imajinasyon yapamadan birçok fenomeni yok sayarsınız. örneğin levitasyon fenomeninde ağırlığı hissetmeniz gerek. bu dokunma (duyu) imajinasyonuyla olur. ve burda görsel imajinasyonuda kullanacaksınız. yani ikisini birleştirerek. hadi levitasyonu geçtim majiye ne demeli ??

çok sevdiğim bir üstat olan bülent kısa şöyle der : maji imajinasyonla başlar , imajinasyonla biter.

imajinasyon olmadan majiyi zerre bceremezsiniz.

20.yüzyılın en iyi şifacısı ve hermesçileride bunu söylerken daha telekineziyi yeni keşfetmiş sayılan biri araştırmadan kulaktan dolma öylesine milletin söylediği sözlerle kafasını yönlendirir bilinçaltını şartlandırırsa psişik gençlikte kötüye gider zuhahaha :D ayrıca odaklanmak imajinasyondan çok daha zordr çünkü önce kafanı temizlemen gerekki bu düşünce kontrolü olmadan (bunu sağlamanızda haftalar sürer) yapmanız imkansızdır. siz odaklanarak psiwheel döndürdüğünüzü sanarsınız ama o kafada döner sürekli zihin geniştir. evrenden daha geniştir. siz bunun farkına varamazsınız.

her gün yazı yazmaktan parmaklarım nasır tutacak ama napiiiimm gıcıklık yapmayı çok seviyorum uhahahahahahaha hade bay :D

pekala birde benimdüşüncelerimi açıklayayım ... telekinezi farkındalıkla olur bu kesinlikle doğrudur bunu kimse yalanlayamaz.. farkındalık derken yani olacak olayı zaaten biliyosunuzdur olacağı olağandır veodaklanırsın yaparsın AMA! farkındalık öyle kolay değildir... İmajinasyon yapacağını olağan kılmaya ve yapacğının farkında olmaya yarayan bir araçtır .... NE İMAJİNASYONSUZ OLUR NEDE ODAKLANMASIZ ... buda benim düşüncem :)
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

tamamen katılıyorum tes ;)
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.