ELEMENT KONTROLU SİTE İÇİN
-
Re: ELEMENT KONTROLU SİTE İÇİN
anlamadiğim sey grupdaki arkdaşlardan farkimiz ne bzm? Amaciniz kndinize gzli ajanlar yetiştirmekmi herkeyi gzlice yptiğiniza göre
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
neden????? Bizimde öğrenmeye hakkimiz yokmuHydroKinetic yazdı:ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
hydrokinetic bişe soracağım. bilgi hakedene verilir demişsin. acaba bilgiyi sadece senin seçtiğin bikaç kişi mi hakediyor bu koskoca sitede?? =)
zaten siteye üye olanlar bu konuya ilgilidir ve öğrendiklerini uygulayan herkes bu bilgileri öğrenmeyi hakediyor. sadece 8-10 kişi değil...
zaten siteye üye olanlar bu konuya ilgilidir ve öğrendiklerini uygulayan herkes bu bilgileri öğrenmeyi hakediyor. sadece 8-10 kişi değil...
-
az buçuk ömrün kalmiş zaten 100 yasindasin :D:D
-
evet bunu cevapla bakalimcaryes yazdı:hydrokinetic bişe soracağım. bilgi hakedene verilir demişsin. acaba bilgiyi sadece senin seçtiğin bikaç kişi mi hakediyor bu koskoca sitede?? =)
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
ben bu işi başaracak kişileri seçtim. bunu telekinezi sanmayınız sayın caryes arkadaşım :D :P ayrıca başka kişilerde vardır ama kusura bakmasınlar onlarda başka işlere yönelsinler. ben elimden geleni yapıyorum. aslında gruba çok bile aldım kişileri. aslında insanlığın şimdiki durumunu düşünürsek bilgiyi6,5 milyarın hiçbiri hak etmiyor. ama naparsın işte gönlüm elvermiyor
puhhhahahahahaha
puhhhahahahahaha
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- caryes
- Yönetici
O yüzden telekinezi forumunda yer alıyor değil mi bu grup?
ilgilenen arkadaşlarımız itiraz ediyor ve öğrendiklerini uygulayanlar itiraz ediyor.
ayrıca madem bu forumda herkes eşittir senin bu yaptığın da bencillikten başka bişe gibi gözükmüyor. bilgiyi öğrenmek isteyen herkes hakeder senin seçtiğin kişiler değil. ve şunu da söyleyeyim o bilgiyi senin hakettiğin de tartışılır yaptıklarından ve yapacaklarından övünen insanlar ve başkalarını küçük gören insanlar bilgiyi haketmez. bilmem anlatabildim mi? =)))
ilgilenen arkadaşlarımız itiraz ediyor ve öğrendiklerini uygulayanlar itiraz ediyor.
ayrıca madem bu forumda herkes eşittir senin bu yaptığın da bencillikten başka bişe gibi gözükmüyor. bilgiyi öğrenmek isteyen herkes hakeder senin seçtiğin kişiler değil. ve şunu da söyleyeyim o bilgiyi senin hakettiğin de tartışılır yaptıklarından ve yapacaklarından övünen insanlar ve başkalarını küçük gören insanlar bilgiyi haketmez. bilmem anlatabildim mi? =)))
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
hayır başka yerlerdede istedim grup açılmasını ama izin vermediler. burda gerekli izni aldığım için buraya açtım ve hayır bencil olsam hiçkimseyi almazdım ve evet , bilgi hak edene verilir ;)
- caryes
- Yönetici
böyle bi grup açılırsa zaten tek başına olmak gibi bi lüksün yok orda =))HydroKinetic yazdı:hayır başka yerlerdede istedim grup açılmasını ama izin vermediler. burda gerekli izni aldığım için buraya açtım ve hayır bencil olsam hiçkimseyi almazdım ve evet , bilgi hak edene verilir ;)
mecburen birilerini seçecektin ve kendi kafana göre bikaç kişiyi seçtin =)
verdiğin bu cevap ta kaçamaktan başka bi cevap değldi =)
-