Parolasız element kontrolü:D
-
Re: Parolasız element kontrolü:D
teşekkürler güzel olmuş
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
-
hydro sen ordan bana bi lunar topu fırlatsana oynamaya top bulamadım burlarda :D hani majisyensin ya bi kaç tanede büyü fırlat (: hadi göreyim seni seçtim tosunovic :d
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
seçilmeden öncede bölemi davranıodun acaba insanlarla alay etmek güzel deildir sen o foruma hak kazanmışsın bu kadar insanın arasından sen seçilmişsin lütfen bunu yapma lütfen
-
hakkımı isteyen birine verebilirim (: eğer bizle dalga geçildiğini anlarsam geçmediğim dalga kalmaz ona karşı :D:D
sulu sulu cıvık hareketleri var !! anlayabiliyomusun ??
evet seçilmeden önce böyle davranmıyodum.. çünkü adam sanmışdım onu , sözlerine inandık bi yola girdik.. ama bi zaman sonra saçmalamaya başladı ve grubun dışındaki kişileri aşağıladı.. tabi ben " bundan banane ben yoluma devam ederim " diyebilirdim.. ama birisiyle konuşduk başka bi siteden bizim nasıl keklendiğimizi anlattı.. ders verdikleri o bulunmaz denilen kitabıda bulduk.. bi olayı anlamadan savunmaya çalışma lütfen !!
sulu sulu cıvık hareketleri var !! anlayabiliyomusun ??
evet seçilmeden önce böyle davranmıyodum.. çünkü adam sanmışdım onu , sözlerine inandık bi yola girdik.. ama bi zaman sonra saçmalamaya başladı ve grubun dışındaki kişileri aşağıladı.. tabi ben " bundan banane ben yoluma devam ederim " diyebilirdim.. ama birisiyle konuşduk başka bi siteden bizim nasıl keklendiğimizi anlattı.. ders verdikleri o bulunmaz denilen kitabıda bulduk.. bi olayı anlamadan savunmaya çalışma lütfen !!
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
evet kitaplardan birini buldunuz. ayrıca ben kimseye kontrol edebiliyorum demedim. tam tersi. akrepkral ve grup içine onlarla beraber gelişeceğim dedim. hermesçi bilimlerdeki majiyle ilgili kısmı müslümanlar için temizleyip dersler verecektim. yani kısacası ben ilk seviyedeyim. kimseyi kendimden üstün görmedim. o sulu sulu cıvık cıvık davranışlarımında bir nedeni vardı. kimse anlayamadı bu nedeni , üstüne gitmedi . eğer biri bu davranışlarıma kulak verseydi site daha iyi daha düzenli olurdu.
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
biz sana kontrol ediyosun mu dedik ? bizi kitap cümleleriyle eğitiyodunuz doğru değil mi ?
yazılanlar aynen şöyleydi ;
nefesinizi dölleyin
yemeği dölleyin cart curt.. bu kelimeler yerine kendi beyninin salgıladığı kelimeleri yazsaydın keşke daha inandırıcı olurdu..
ahh tanrıça vahh tanrıça !! noldu yardım ettimi saygını eksik etmediğin tapdığın " OLMAYAN" tanrıçan yardımını esirgediğimi senden ??
yaşın 15 ;
11 yaşında başlamışsın 4 sene olmuş değilmi !! 4 sene bu konularla ilgilendin durdun ne geçdi eline !! benide kekledin helal olsun.. çok büyük bi şarlatansın.. o avatarındaki foto gerçek dimi (: yaa işde , hayat böyle koyar adama :D unutma bu iş daha bitmedi , sen bana bildiğin bütün teknikleri yolla uygula beni öldür.. hadi görelim seni ;)
yazılanlar aynen şöyleydi ;
nefesinizi dölleyin
yemeği dölleyin cart curt.. bu kelimeler yerine kendi beyninin salgıladığı kelimeleri yazsaydın keşke daha inandırıcı olurdu..
ahh tanrıça vahh tanrıça !! noldu yardım ettimi saygını eksik etmediğin tapdığın " OLMAYAN" tanrıçan yardımını esirgediğimi senden ??
yaşın 15 ;
11 yaşında başlamışsın 4 sene olmuş değilmi !! 4 sene bu konularla ilgilendin durdun ne geçdi eline !! benide kekledin helal olsun.. çok büyük bi şarlatansın.. o avatarındaki foto gerçek dimi (: yaa işde , hayat böyle koyar adama :D unutma bu iş daha bitmedi , sen bana bildiğin bütün teknikleri yolla uygula beni öldür.. hadi görelim seni ;)
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
onları ben yazmadım. onlar kitaptan alıntıydı. Tanrıça'm yollarımı açtı. dinime saygısızlık edemezsin. buna hakkın yok ;)
sen her şeyi yaşla sınırlamaya devam et. eminim hayatında çok başarılı olursun ;)
sen her şeyi yaşla sınırlamaya devam et. eminim hayatında çok başarılı olursun ;)
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
ey yavrum eyy !! benim söylediğim kelimeleri değiştirip yazma şuraya !! bende kitapdan yazdın diyorum moron !!
konuyu değiştirme !! resimi diyorum açıklasana bana ??
konuyu değiştirme !! resimi diyorum açıklasana bana ??
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
evet arkadaşım..ben değilim o .. bak ukalaca davranışlarımı kanıtlayan bir şey daha : şu moron kelimesini başka yerde söylesen anında banlarlar. burda bunun hallolması için.. üf neyse :)) arkadaşım o tamam ?
-
puhahahaha :D arkadaşıymış :D nedense google görsellerde hep bu resim var :D:D arkadaşın senden üstünde bize bi eğitim versin :D
-