Meditasyon'a Günah Demek?
Moderatör: Sai
Re: Meditasyon'a Günah Demek?
Ha şunuda söyleyim arapçada olarak Allah ı okumak ile latin harfleri ile okumak bir değil. Düşünün a ile e arasında bir okunuş ,normal l harfi ve insana huzur verecek bir elif harfi ve ciğerden gelen insanın içini yakan sonsuz huzura kavuşturan bir h .Allah ı mantra olarak kullanmam ama kullanılacak olunursa aum veya omm yerine Allah insanı daha çok huzur kaplatacak ,kendi benliğini ve evrendeki yerini düşündürecektir.
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
kinetik_prens yazdı:doğru diyosun :D
ben bu yaz 1 aylığına kuran kursuna gitmişdim .
çocuğun biri meditasyon taklidi yapıyodu :D omm diyodu (oyun olsun die)
hocada dalga geçti meditasyon budist ibadetidir dedi.
faqat katılmıorm ben böle bişiye
meditasyon düşüncelerden arınıp zihni dinlendirmektir
omcu dükkanı
omm yogacı dinsiz budist gibi saçma sapan laflar edip durmaın yhaa :D(diyorum dalga geçenlere)
Budistlerin yaptığı gibi aynı kelimeler aynı niyetle yaparsan günahtır. Ama normal negatif enerjin ve negatif düşüncelerinden kurtulmak için. Kendini sakinleştirmek için yapıyorsan günah değildir.
İMZA
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Bak dostum,diyelim ki,BMW arabasini bir hristian kesf etti,sen o arabayi kullanamazmisin?gunah mi o zaman?niye biniyorsun o arabaya?Bu da boyle bir sey...bir budistin buldugu sakinlestirici teknik...beyni sakinlestirmek icin...anladinmi?
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Evet haklı :DLord_of_Hackland yazdı:Bak dostum,diyelim ki,BMW arabasini bir hristian kesf etti,sen o arabayi kullanamazmisin?gunah mi o zaman?niye biniyorsun o arabaya?Bu da boyle bir sey...bir budistin buldugu sakinlestirici teknik...beyni sakinlestirmek icin...anladinmi?
İMZA
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-