hayat rüyamı yoksa gerçekmi?
Moderatör: Sai
- whaki
Re: hayat rüyamı yoksa gerçekmi?
felsefe yapiyoruz suan sanirim :D cunku cok dusunduruyor insani. Ama bunun cevabini olmedikce bilemeyiz :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
xD Burda da haklısın.. =D gece gece kafayı yüksek devirde çalıştırmanın alemi yok aslında.. xD
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
çok yanlış düşünüyorsunuz (bazılarınız) allah kuranda bizi ve dünyayı yarattığını söylüyor böyle düşünerek allah'a şirk koşmuş oluyorsunuz.bu dünya rüya fln deil gerçek ama sınav dünyası asıl hayat ahirette başlayacak doğru ama bu dünya rüya değil gerçek ...
Nothing Else ...
- Eddoras
- İletişim:
Ben yaratıldığımızın farkındayım , sadece herşey algılarımıza göre "gerçek" dedim.
"Biz yaratılmadık , algılarımız yüzünden böyle" demiş olsaydım bu tabii ki şirk olurdu.
Allah gözümüzü başka şekilde yaratsaydı şuan yok dediğimiz çok farklı şeyleri görebilirdik bunu söylemeye çalışıyorum.
"Biz yaratılmadık , algılarımız yüzünden böyle" demiş olsaydım bu tabii ki şirk olurdu.
Allah gözümüzü başka şekilde yaratsaydı şuan yok dediğimiz çok farklı şeyleri görebilirdik bunu söylemeye çalışıyorum.
- whaki
bi dk arkadasim, Allah bizi ve dunyayi yaratti derken Allah'a sirk mi kosmus oluyorum ben ? Yoksa sen baska bisey dedinde ben mi yanlis anladim ?
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- Eddoras
- İletişim:
ikea "Allah bizi yarattı , rüya olduğunu düşünenler şirk koşmuş oluyor." diyor.whaki yazdı:bi dk arkadasim, Allah bizi ve dunyayi yaratti derken Allah'a sirk mi kosmus oluyorum ben ? Yoksa sen baska bisey dedinde ben mi yanlis anladim ?
Cümlesini bi garip kurmuş o yüzden öyle anladın.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ben yokken neler gerçekleşmiş böyle ya arkadaşlar ben rüya demiyorum bu yaşam gerçek değil yani sınav geçici bir hayata bu kadar bağlanmayın mesajı verdim ama rüyayı örnek verince tabi konunun anlamı öylede çıkabiliyor:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- whaki
tmm cozdum olayi :D yazi yazarken noktalama isaretlerine dikkat edelim, cumle kayiyor yoksa :)Eddoras yazdı:ikea "Allah bizi yarattı , rüya olduğunu düşünenler şirk koşmuş oluyor." diyor.whaki yazdı:bi dk arkadasim, Allah bizi ve dunyayi yaratti derken Allah'a sirk mi kosmus oluyorum ben ? Yoksa sen baska bisey dedinde ben mi yanlis anladim ?
Cümlesini bi garip kurmuş o yüzden öyle anladın.
sinan sende bi konu aciosun sonra cekip gidiosun :D
-