Gözüm kanlandı =(

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Gözüm kanlandı =(

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

konu gereksiz değildir ve özür dilemeye gerek yok çalışmalarının sıklığını bir haftalık için azalt veya bilgisayar,televizyondan uzak dur eğer kaşınıyorsa göz sinirlerinden dolayıdır soğuk suya temas edince geçer eğer çok çalışırsan bazı cisimleri hareket ediyormuş gibi görebilirsinki ben yaşadım ve bu bazen çok sinirini bozabilir bu yüzden biraz ara ver yada elektronik aletlerden uzak dur göz kanlanmasının belirli sebepleri olabilir telekinezinin vücuda bir etkisi olmaz sadece kundalini enerjisinin ortaya çıkmasıyla olabilir ondanda tam olarak emin değilim neyse telekinezi psikolojik etkiler yaratır yada psişik fiziksel etkiler yaptığına hiç rastlamadım göz yanılması dışında
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

Kullanıcı avatarı
Daegore

Re: Gözüm kanlandı =(

Okunmamış mesaj gönderen Daegore »

Kapak çalışması yaparken ve psi-whellde göz kırpmıyorum ve odaklanmaya çalışıyorum bu bir hatamıdır? çünkü göz kırpmamakta göze zarar verir.
Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön