Bu olursa Kolay bir şekilde telekinezi yapabiliriz !!!!!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Bu olursa Kolay bir şekilde telekinezi yapabiliriz !!!!!

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

SU

Beynin %70 suyla kaplı olduğunu için, bu sıvı hafıza için gereklidir. Aslında subeyin fonksiyonlarının bir bütün olarak hızlandırır. Su olmadığı zaman daha yavaş çalışır. Bu durum hafıza içinde geçerlidir. Susuz beyin,bilgi bulundurma ve hafızayı oluşturmada beynin kapasitesini etkileyen hormon cortisolü salıverir. Cortisol, beynin daha basit ve içgüdüsel hareket etmesini sağlayan adrenalini serbest bırakır.Bu da beyin fonsiyonlarını ve hafızayı etkiler. (Alintidir)

Beyin gücünü artiran gidalarda bulunuyor su.. Bence boool boool su icelim.. :) Sonra sabaha kadar tuvalete gideriz.. :D Ama tabi icerken kendimize telkin verelim: Ben bu suyu icince benim psisik güclerimi güclendirecek vs. gibisinden. Kendimize inandirirsak bence yarari dokunacaktir..

LightMagic eksi biseyler yemeyi deniycem :P
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)

LightMagic

Okunmamış mesaj gönderen LightMagic »

:) Su zaten benim elementim arkadaşım ben yazın denize girdimmi ciddiyim 6 saat yuzuorum :) Bizim yazlık bandırma tarafında ... ( bandırmada oturan varsa soylesın beklerim :) )
Kullanıcı avatarı
daimon

Okunmamış mesaj gönderen daimon »

ScreamOfTheElements yazdı:Rica ederim. eğer kafanızda böyle bir düyünceniz varsa atınız. bu haplar hem psişik güçlere hemde insan psikolojisine zarar verir.
sözün bittiği yer .
la tahzen
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

:)) Benimde element su :))
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)