Aref Gene çıktı ! Ama ben hiçbir hile olduğunu dusunmuyorum!
Moderatör: Sai
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Aref Gene çıktı ! Ama ben hiçbir hile olduğunu dusunmuyo
arkadaş ilizyonisttir kendisi de söyledi zaten işte hilesinin açıklamalrı: http://www.uludagsozluk.com/k/aref-in-k ... B1c%C4%B1/
Geri döndüm
-
Arkadaşım peki hadi bunlar doğru diyelim.En başta yaptığı kaşık bükme ne olacak.Arefi araştırırsan birde alışveriş merkezindeki gösterileri var ordada yüzüğü uçuruyor.altını üstünü yanlarını yokluyor hiç bir şey yok.
-
Öncelikle;
Siz siz olun tvde gördüğünüz hiç bir şeye inanmayın, en azından önce biraz araştırın.
Adamın işi ilizyon yani göz yanıltmak.
Biraz dikkatli bakarsanız kendiniz bile hilenin nasıl olduğunu anlayabilirsiniz.
Son Olarak;
Gerçekten psişik yetenekleri olan birinin TV dünyasında işi ne?
Paraya mı ihtiyacı var? -Eğer paraya ihtiyacı varsa hele ki gerçekten bu tür yeteneklere sahipse çok daha basit yoldan köşeyi dönerdi zaten.
Meşhur olmak mı istiyor? -Bu tür metafiziksel olgunluğa ulaşan kişiler egoyu çoktan aşmış, kendi dünyasının efendisi haline gelmiş,
ve başkalarının onlar için ne düşündüğüyle de asla ilgilenmezlerdir.
Siz siz olun tvde gördüğünüz hiç bir şeye inanmayın, en azından önce biraz araştırın.
Adamın işi ilizyon yani göz yanıltmak.
Biraz dikkatli bakarsanız kendiniz bile hilenin nasıl olduğunu anlayabilirsiniz.
Son Olarak;
Gerçekten psişik yetenekleri olan birinin TV dünyasında işi ne?
Paraya mı ihtiyacı var? -Eğer paraya ihtiyacı varsa hele ki gerçekten bu tür yeteneklere sahipse çok daha basit yoldan köşeyi dönerdi zaten.
Meşhur olmak mı istiyor? -Bu tür metafiziksel olgunluğa ulaşan kişiler egoyu çoktan aşmış, kendi dünyasının efendisi haline gelmiş,
ve başkalarının onlar için ne düşündüğüyle de asla ilgilenmezlerdir.
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
peki hileler iyi güzel anlatmışsınız dvdye ne diyorsunuz ? son dakikada mı deişti ? güldürmeyin beni herif işi biliyor onu kıskananlar saçma spaan hileleri bir güzel anlatıyor sonra sizde buraya yazıp inanıyosunuz yhaa uraşmayın artık adamla yapıyor işte :)
Nothing Else ...
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
https://telekinezi.com.tr/global-duyurular/ ... t2758.html
Hiçbir telepat veya telekinetik çıkıp ta bir yarışmaya katılmaz hele bir de gayri ciddi bir jüri ve ortama asla.
Hiçbir telepat veya telekinetik çıkıp ta bir yarışmaya katılmaz hele bir de gayri ciddi bir jüri ve ortama asla.
Aramak, güzel bir çabadır.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
yani o heyecanla ya konsantre olamazsa...
pixies forever <3<3
- cnerercan
beyler nasılsa nasıl adam uğraşmış etkilemeyi başardı (=
Saygılarımla...
Saygılarımla...
- Laedri_18
beyler tamam hadi yazıcı var işin içinde...peki kaşık bükme dvd de bi destek olmadan oturması ve dvdde kader yazısını göstermesi-yüzük uçurması ve acuna verdiği dvdnin arkasında kader yazmasına ne diyeceksiniz? :) yapmayın artık bu sadece bi ilizyon olamaz :)
DÜŞÜNCE,BAZEN ÇOK MANTIKLI BİR SİLAH,BAZEN MANTIK DIŞI BİR YARATICILIK SUNAR SİZLERE.SİZ İYİ DÜŞÜNESİNİZ DİYE HERŞEY MANTIKLI OLSA?DOĞAL OLMAYAN HERŞEY DOĞAL GÖRÜNÜRDÜ...(Aref Ghafouri)
- Laedri_18
Ayrıca Ankara Life adlı bir dergide verdiği röpörtajda mentalist olduğunu ve parapsikolojiyle ilgilendiğini söyledi ilizyonist değil :) Ha yaptığı bazı şeylerde ilizyon olabilir bişe diyemem ama yukarıdaki yorumda saydığım şeylerde ilizyon olması imkansız :) adam biliyor işi :) ve ciddi anlamda sahne karizmasına sahip bu şahsiyet...
DÜŞÜNCE,BAZEN ÇOK MANTIKLI BİR SİLAH,BAZEN MANTIK DIŞI BİR YARATICILIK SUNAR SİZLERE.SİZ İYİ DÜŞÜNESİNİZ DİYE HERŞEY MANTIKLI OLSA?DOĞAL OLMAYAN HERŞEY DOĞAL GÖRÜNÜRDÜ...(Aref Ghafouri)
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
hadi makina yazdı dielim kurdele taktı bide ruloya koydu ölemi ? adam türkiyede yeni adamı çürütmeye tabi uraşcaklar he cinleride olabilir tabi ama öle insanlar tvye rahat çıkamaz...
Nothing Else ...
-