Beyler
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Re: Beyler
:D en küçük benim forumda da telekinezi de yaşın önemi varmı?10 yaşındayım ama psi-wheel i istedigim gibi çevirebiliyorum.
-
Bi zorun mu var 12 - 13 yaşındakilerle. 14 yaşındayım da yani sen anadan doğma 17 yaşında mıydın acaba ? Onu merak ettim :D
-
arkadaşım böyle saçma konulara açmasanız ..
kapatılmasını rica ediyorum..
kapatılmasını rica ediyorum..
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
[quote="Apocalypse"]Bi zorun mu var 12 - 13 yaşındakilerle. 14 yaşındayım da yani sen anadan doğma 17 yaşında mıydın acaba ? Onu merak ettim :D[/quote]
:D:D
:D:D
-