annem babam gülüyor bana :S
Moderatör: Sai
-
Re: annem babam gülüyor bana :S
annem vve babam bu konuda bana karşı :((madem herkes sölüyo :D
-
şşaka yha benim annem karışmıyo bile ztn 41 yaşındayım :D
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
[yahoovideo][/yahoovideo]
arkadaşım keşke ailene söylemeseydin bende ilk başladığımda aileme söyledim beni deli sandılar :)
arkadaşım keşke ailene söylemeseydin bende ilk başladığımda aileme söyledim beni deli sandılar :)
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
sana bu konuda katılıyorum daha çok erkekler, diğer gördüğü erkekleri şöyle bir süzerler acaba bunu alabilirmiyim diye :) ki bende dahil :) bazı insanlar vardır sizden ufak tefek ama çevreye öyle bir enerji yayarlar ki bakamazsınız bile halbuki kavga olsa çok rahat olur sizin açınızdan ama önsezi dedikleri olay araya girdimi yaklaşamazsınız. :)Shamarchi yazdı:Bu benim tabirimle annenlerin zamanının gelmemesinden kaynaklanıyor. Anneme ilk söylediğim zaman bana dediği şey çok açıktı. "Aman olum dikkat et bu şeyler oyuna gelmez.Biliyorsun var böyle şeyler çok derine inme hatta mümkünse yapma" demişti. Günler aylar geçti Hala annem bana birşey olacağından korkuyor. Ama ben biliyorum ki ne kadar güçlenirsem ( enerjisel anlamda ) o kadar az rahatsız edilirim. (Bunu sokak kavgalarına benzetebilirsiniz güçlenmek için dövüşmen gerekir güçlendiğin zaman ise çocuklardan kimse size karışmaz...) Sana tavsiyem onlara söylemişsin madem bırak gülsünler.Sen kendine inanıyorsan gerisi gelir fakat başka kimseye söyleme. Sana lazım olan insanlar karşına çıkar zaten :)
-
Evet ilk önce yaptığını kendine kanıtladıkladıktan sonra ailene söylersen daha mantıklı olur kardeşim. Bende aynısını yapıcam ,)
İnanç, görmediğime inanmaktır Bunun mükafatı da inandığımızı görmektir..
-