psi ball'ı gormek icin nasil bir calisma yapmam gerekior

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: psi ball'ı gormek icin nasil bir calisma yapmam gerekior

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

ne diyorsunuz ben psi balla sivri sineyi vurdum :lol: yeminle.elimi sivri sineye tutdum enerji aldim tabi bi bakdim sineyin sanki kol kaburgasi kirilmis gibi bir az daha gecdi sinek yere duserek oldu :lol: :lol: :lol: sasirdim kaldim sevineyimmi uzuleyimmi :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

bence sinek öldü diye üzül telekinezi yaptım diye sevin... :D:D:D:D
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
YUSEGAY

Okunmamış mesaj gönderen YUSEGAY »

arkadaş hani bu karanlıkta yapılıyordu sen sivrisineği nası gördün de vurdun =) biz de yedik amk
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

karanlık şart değil.. o net odaklanman için.. ben şahsen her ortamda yapabiliyorum..
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

iynx arkadaşım karanlık derken şeyi demek istedik gece insanların yaydığı dalgalar azalır sebebi uyurlar bundan dolayı işin kolaylaşır bu bilim adamları tarafından kanıtlanmış bişeydir beyin dalgalar yayar hatta beynin üretti 20 wattlık enerji voltajları düşürür... gündüz herkes bişey düşünür oda senin odaklanmanı etkiler gece az düşünce çok konsantre olur ;)

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

psi-ball görmek için demiş arkadaş görmek için bişey yapılamaz ... .. göremezsin hissedersin ha enerjini görmek istiyosan cama veya aynaya elini uzat buhar yaparken değişikliği farkedeceksin kimileri elin ısısı der bu el ısısı olsa ben elim ıslak iken yaptım ;) soğukkende yaptım elin hemen ısınır bunu yaparken ısınma sebebide enerjiden kaynaklanıyor....
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Ibrahim kardesim yanilisini duzeltiyim zamaan la elindeki enerjiyi gore bilirsin :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

görmek derken ben öyle demek istemedim ben görüyorum enerjiyi zaten nasıl gördüğümü söyleyeyim :D elimi tutuyorum önüme bakıyorum nasılki sobaya baktığında etrafında dalgalanan ısı var aynı onun gibi var elimde :D tabi önemli olan o değil benim için... görmek derken arkadaşlar, direk baktığında demişler bi insana hemen bakınca o enerjiyi göremezsin ona dikkatli bakmak gerekir ama görsemde görmesemde onun olduğunu bilmek yeterli :D ::D ayrıca kişi ona renk vermek istiyo saçmalığın önde gideni :D hehe kanka sen görmek derken beni yanlış anladın ama neyse ben onu öyle senin anladığın gibi söylemek istemedim...görür ama ısı dalgası gibi... adam renk vererek nasıl görürüm demiş....aaamaaaan neyse boşwer....
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

arkadaş öyle rengarenk görmek istiyor ibrahim. .:D ayrıca ben zaten söylemiştim psişik yeteneklerimizin niçin gece artış gösterdiğini çok ayrıntılı bi şekilde anlatmıştım..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

evet simdi seni anladim mesela kirmizi kapaga odaklanirken aura yesil olur kapahin aurasi bu da benden :D