Telekineziye Giriş

telekineziye giriş, telekinezi nedir, telekinezinin anlamı, psikokinezi nedir, nazar ve telekinezi, telekinezi ne demek

Telekinezi nedir? Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: TELEKİNEZİYE GİRİŞ

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

nichel senin için yazdım bu açıklamayı eğer kendini geliştirmek istiyosan konsantre yapman gerekecek hiç düşünce olması lazım sun girl bunu zaten en üstte yazmış...geliştirmek için ne yapmam lazım diyosan fenomen kardeşimin iletileri arasında kapak konsantre olayı var onu tavsiye ederim geliştirmek için arada bişeyler yapmak istiycek canın en kolay psi-weel yap ve para bükme yapabilirsin ve enerjin iyice toplayana kadar fazla bişey yapmamanı tavsiye ederim... teşşekkürler...çevrendekilerin bakışını soruyosanda hiçkimseye söyleme derim ben usta olana kadar en azından bişeyler yapana kadar çünkü deli gözüyle bakanlar olacak inanamayanlar olacak hayretler içinde kalanlar olacak senden korkanlar olacak boş işler diyenler olacak....
En son ibrahimduygulu tarafından 25 Oca, 10:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...

ErSİn

Okunmamış mesaj gönderen ErSİn »

2 hafta oldu bişiler yapıorm ama .... ... olmuo .
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

bişeyler yapmak için önce inanman sonra sabırlı olman şart arkadaşım inanacaksın döneceğine çok istekli bi şekilde yapacaksın kendini sıkmayacaksın gevşeyeceksin sıkarsan enerjinin yayılmasını engellersin ve psi-weel yapıyosan hemen dönmesini para büküyosan hemen bükülmesini istemeyeceksin sadece büküldüğünü hayal edeceksin o kendi kendine olur zaten sakın kendini sıkma ve olmuyo deme olacak de sabırlı ol herkes anasının karnında öğrenmiyor...bizde geçtik o yollardan yani şu an normal senin için senin gibi olan biçok kişi var en önemlisi sana devamlı birilerinin telkin vermesi ve kendi kendine telkin vermen olumlu sözler diye bi konu açmıştım onu oku... kesin başaracaksın bu herkesin iiçinde var ortaya çıkarmak sizlere kalmış... teşekkürler...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
ErSİn

Okunmamış mesaj gönderen ErSİn »

ben tesekkr ederim ;)
Kullanıcı avatarı
Toténkopf

Okunmamış mesaj gönderen Toténkopf »

TesekkurLer yazdikLarin icin ben de buqun basLiycam XD Umarim basaririm ama basarcam yaa..Yaparim kesin x3

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

başaramazsan da moralini bozma.. o kadar zor bir şey değil mutlaka başarırsın bir gün..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Toténkopf

Okunmamış mesaj gönderen Toténkopf »

Umarim..Sen basarabiliyo musun XD
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

psi wheel'i kastediyorsan evet..
::Welcome to home Bruce::
Samet Ahmedov
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekineziye Giriş

Okunmamış mesaj gönderen Samet Ahmedov »

Ben dün başladım,bu gün 2-ci çalışmamda başardım.Hatta ellerimi kullanmadan yalnız gözlerimle yaptım arkadaşlar,20 sm uzaktan.İnamınız çok güçlü olmalı ve asla pes etmeyin.İnsanların hepsi bunu yapa bilir,amma çoğu insan yapamıyor,çünki,ilgi göstermiyorlar ve şübhe ediyorlar.Hatta karşılarına geçib yaptığınızda bile gözleriyle görseler yine inanmayacak insanlar var.Siz de onlardan biri olmayın,derim.Her kese saygılar!
zeykvrkx
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen zeykvrkx »

ben 3 gündür her gün 15 dakika çalışıyorum ve bugün 1-2 cm oynatabildim sadece :( sizce yaklaşık ne zaman döndürürüm ve her türlü yöne falan cisimleri hareket ettiririm? yaparken cinler bizi izliyor mu??