Telekineziye Giriş
telekineziye giriş, telekinezi nedir, telekinezinin anlamı, psikokinezi nedir, nazar ve telekinezi, telekinezi ne demek
- ibrahimduygulu
Re: TELEKİNEZİYE GİRİŞ
nichel senin için yazdım bu açıklamayı eğer kendini geliştirmek istiyosan konsantre yapman gerekecek hiç düşünce olması lazım sun girl bunu zaten en üstte yazmış...geliştirmek için ne yapmam lazım diyosan fenomen kardeşimin iletileri arasında kapak konsantre olayı var onu tavsiye ederim geliştirmek için arada bişeyler yapmak istiycek canın en kolay psi-weel yap ve para bükme yapabilirsin ve enerjin iyice toplayana kadar fazla bişey yapmamanı tavsiye ederim... teşşekkürler...çevrendekilerin bakışını soruyosanda hiçkimseye söyleme derim ben usta olana kadar en azından bişeyler yapana kadar çünkü deli gözüyle bakanlar olacak inanamayanlar olacak hayretler içinde kalanlar olacak senden korkanlar olacak boş işler diyenler olacak....
En son ibrahimduygulu tarafından 25 Oca, 10:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
2 hafta oldu bişiler yapıorm ama .... ... olmuo .
- ibrahimduygulu
bişeyler yapmak için önce inanman sonra sabırlı olman şart arkadaşım inanacaksın döneceğine çok istekli bi şekilde yapacaksın kendini sıkmayacaksın gevşeyeceksin sıkarsan enerjinin yayılmasını engellersin ve psi-weel yapıyosan hemen dönmesini para büküyosan hemen bükülmesini istemeyeceksin sadece büküldüğünü hayal edeceksin o kendi kendine olur zaten sakın kendini sıkma ve olmuyo deme olacak de sabırlı ol herkes anasının karnında öğrenmiyor...bizde geçtik o yollardan yani şu an normal senin için senin gibi olan biçok kişi var en önemlisi sana devamlı birilerinin telkin vermesi ve kendi kendine telkin vermen olumlu sözler diye bi konu açmıştım onu oku... kesin başaracaksın bu herkesin iiçinde var ortaya çıkarmak sizlere kalmış... teşekkürler...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- Toténkopf
TesekkurLer yazdikLarin icin ben de buqun basLiycam XD Umarim basaririm ama basarcam yaa..Yaparim kesin x3
- ddemmahum
başaramazsan da moralini bozma.. o kadar zor bir şey değil mutlaka başarırsın bir gün..
::Welcome to home Bruce::
- Toténkopf
Umarim..Sen basarabiliyo musun XD
- ddemmahum
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekineziye Giriş
Ben dün başladım,bu gün 2-ci çalışmamda başardım.Hatta ellerimi kullanmadan yalnız gözlerimle yaptım arkadaşlar,20 sm uzaktan.İnamınız çok güçlü olmalı ve asla pes etmeyin.İnsanların hepsi bunu yapa bilir,amma çoğu insan yapamıyor,çünki,ilgi göstermiyorlar ve şübhe ediyorlar.Hatta karşılarına geçib yaptığınızda bile gözleriyle görseler yine inanmayacak insanlar var.Siz de onlardan biri olmayın,derim.Her kese saygılar!
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Kadın
ben 3 gündür her gün 15 dakika çalışıyorum ve bugün 1-2 cm oynatabildim sadece
sizce yaklaşık ne zaman döndürürüm ve her türlü yöne falan cisimleri hareket ettiririm? yaparken cinler bizi izliyor mu??

-