su ve hava bükme
- whaki
Re: su ve hava bükme
yani senin suan bize bahsettigin sey birden levitasyon yapmak gibi bisey, sence bu mumkun mu ?
Sen daha suan fransizca bilmiyoken fransizca konustum gibisinden bisey diyosun...
Sen daha suan fransizca bilmiyoken fransizca konustum gibisinden bisey diyosun...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Bırakın ya adam bu hevesle çalışsın belki başarır. Ümidinide yitirmesin.
ya deneyin görün.birde ben avatardaki gibi bükmeden bahsetmiyorumki
-
beyler yapmayın böyle.. adam yapıyodur ya helal olsun.. biz inandığımız için burdayız ! inanan herşeyi başarır.. tekrar tebrik ederim.. ama sana bi tavsiyem olacak. beyin hissetmek istemediği şeyleri hissetmez. çok sıcak veya çok soğuk şeyleri hissetmeyebilirsin ama rüzgarı kontrol altına alabiliyorsan diyeceğim bişey yok...
başka bir şeyde oklda çok rüzgar varken ders çalışıyordum rüzgar sayfaları değiştiriyordu yine aynı şeyi yaptım sayfa durudu
telekom arkadaşın dediğine katılıyorum yağmur ve rüzgar çok şiddetli birşeydir ve çok zor telekinezi uygulayabilirsin belkide beynine bu bana gelmicek dediğin için hissetmiyorsundur fakat aslında geliyordur. Bu levitasyon yapmak gibi birşey :DMedCezir yazdı:beyler yapmayın böyle.. adam yapıyodur ya helal olsun.. biz inandığımız için burdayız ! inanan herşeyi başarır.. tekrar tebrik ederim.. ama sana bi tavsiyem olacak. beyin hissetmek istemediği şeyleri hissetmez. çok sıcak veya çok soğuk şeyleri hissetmeyebilirsin ama rüzgarı kontrol altına alabiliyorsan diyeceğim bişey yok...
- dalamarmajere
Arkadaşm bu dediğine kendin inanıyomusun sen :D
Ben bile ateş bükmek için saatlerce meditasyon yapıyorum anca bikaç sonuç görebiliyorum :D
Öyle yolda yürümeyle tek bi imajede olsaydı insanlar savaşlarda silah kullanmazdı :)
Ben bile ateş bükmek için saatlerce meditasyon yapıyorum anca bikaç sonuç görebiliyorum :D
Öyle yolda yürümeyle tek bi imajede olsaydı insanlar savaşlarda silah kullanmazdı :)
Yaptığım Çabanın İmzası Alnımdan Akan Terimde. Hayatla İnatlaştım Hayalimin Peşinde , O Halde Müsade Vakur Bir İfade !
ATEŞ VUCUDUNUN HERYERİNDE ONA SAYGI GÖSTER VE MARİFETLERİNİ SERGİLE !!
ATEŞ VUCUDUNUN HERYERİNDE ONA SAYGI GÖSTER VE MARİFETLERİNİ SERGİLE !!
-
arkadas dogru demis o kadar basit olsaydı 7 tane böyle adamı her bölgeye yerlestirrdik ne bomba ne mermi dokunurdu ülkemize :)
-