Psi wheel'i şeffaf kaba koymak ?
Moderatör: Sai
-
Re: Psi wheel'i şeffaf kaba koymak ?
teşekkürler. peki hangi aşamadan sonra kaba geçmeliyim ? tekrar teşekkürler.. :)
- options
ben biraz önce duş aldım cıktım , 3 4 dk kapağa baktım , daha sonra psi wheel i denedim , 1 dk sonra döndü 1 tur 2 dk daha bekledım arada ellerimi ısıttım oda soğuktu , sonra bi 2 tur daha döndü böel aralıklarla 1 tur 2 tur yarım tur 5 -6 kere döndü ama biris psi wheelin elleriniz ısındıgı içinde çevresindeki havayı ısıtınca havanın genleşmesi sonucu hareket ettiğini söledi içime kurt düştü ama ben yaparken sağa yoğunlaştım sağa döndü sol a yogunlaştım yine sağ döndü tekrar sola yoğunlaştım sola döndü bü sefer , sizce nasıl garantiye alırım olup olmadıgını .
- mekanik1395
Kardeşim öle düşünme ısıdan bile oluosaki bence olmuyodur sen döndürüosundur,ben döndürüorum de kendini inandır böle die die döndürmeye başlıcaksın,ilk önce kendini inandırman gerek.
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
-
hmm ama ben böyle okumamıştım. kaşık bükmekten önce psi-whell i yapın diyorlardı. ?
- mekanik1395
Bak psi-wheel farklı kabın içinde psi-wheel farklı yani kabın içinde normal psi-wheelden kat kat daha sordur.
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
evet sanırım inanmak gerek , 1 hafta çalışayım her gun 3 4 tura cıkarsa kabın içinde deneyeceğim ,
- options
- options
Biraz ara verelim.
evet okumustum bunları uygulayacağım .
-