arkadaşım şu diyafram nefesi nasıl oluyor lütfen anlatFikri Can yazdı:axi222 yazdı:bunun başka tekniği yokmu arkadaşlar adamlar 8-10 saniyede büküyor ya ben ise 2 saat mal mal bakıom kaşığa bunun için temelinde ne yapmak lazım öncelikle kaşık için öncelikle ne gerekiyor anlatın lütfen :S
1meditasyon yap bukmeye baslamadan once sonra yatagına uzanarak 15dk diyafram nefesi yapıp chi enerjini arttır biraz sonra sadece kaşığa baksan bile yeter, beynin zaten onu bukmek istedigini biliyor
Kaşık bükme ile sorunum var
Moderatör: Sai
Re: Kaşık bükme ile sorunum var
-
diyafram nefesi mi, bro biraz da siz araştırın google a diyafram yazsan 1290382130921 şey cıkar karsına zaten, her neyse diyafram, burnundan nefes alcaksın gobegin siscek nefes alırken, nefes verirken de iyice incek diyafram kasın hareket etmiş olacak. yatarak bunu çalış chi enerjini arttırır
saol kardeşim eyw peki bu gerçekden azda olsa işe yarıyacakmı ?Fikri Can yazdı:diyafram nefesi mi, bro biraz da siz araştırın google a diyafram yazsan 1290382130921 şey cıkar karsına zaten, her neyse diyafram, burnundan nefes alcaksın gobegin siscek nefes alırken, nefes verirken de iyice incek diyafram kasın hareket etmiş olacak. yatarak bunu çalış chi enerjini arttırır
-
olm dene gör çok zamanını almaz 15dk :D zaten hissedersin sonlara dogru kolların filan karıncalanır
şimdi ben anlatıyorum sen doğrudur diceksin
15 dk boyunca düzenli bir nefes alıoruz yatakda
sonra kaşık bükmek için verilen teknikleri uyguluyoruz doğrudur dime ?
15 dk boyunca düzenli bir nefes alıoruz yatakda
sonra kaşık bükmek için verilen teknikleri uyguluyoruz doğrudur dime ?
hacı bana teknik söleyin kimin tekniği ile bükebilirsem harbiden kendisine mektup ile para göndericem ya 200 ytl yollucam :D hepiniz taknik söliyin lüfen :D
-
olm yok teknik falan bak kaşığa dumduz yeterli guce ulastıgında egilir o. beynin ne yapmak istedigini biliyor zaten baksan bile yeter. ama 2gunde olmaz 1ay ugrascaksın belki de gunde 1saat
-
hOCK MEtodunu Dene Şimdilik Daha Cabuk Sonuca Ulaşabilirsin
hock metodu nedir ?stunt yazdı:hOCK MEtodunu Dene Şimdilik Daha Cabuk Sonuca Ulaşabilirsin
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
pixies forever <3<3
-