Arkadaslar neden boyle ?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
muhammet
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Re: Arkadaslar neden boyle ?

Okunmamış mesaj gönderen muhammet »

ö.d
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif

Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )

alpaslan_1905

Okunmamış mesaj gönderen alpaslan_1905 »

bende yapmaya çalışıyorum fakat omuyo enerjiyi her yerimde hissediyorum ama olmuyo
Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

her yerinde hissetme gaz yapar.. :D şakası bir yana odakaln.. ve yıalrdır yapıormuşcasına hiseett..
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
Kullanıcı avatarı
Tanınmaz

Okunmamış mesaj gönderen Tanınmaz »

merhamet62 yazdı:her yerinde hissetme gaz yapar.. :D şakası bir yana odakaln.. ve yıalrdır yapıormuşcasına hiseett..
Hehehehe şakacı şey...
Tanrı var dediler geldik...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

hemen söylüyüm 2 yıldır üyeyim ne zaman girsem her yer yardım edin, psi wheel , psi ball , psi pet yok meditasyon ,kapak çalışması nedir , element bükmek gibi konularla kaynadığından artık bunları yapabilenler hiç girmemeye başladı halbuki site kademeli fln olsa yapabilen seviye atlasa örneğin ben cisim oynatıyosam sadece cisim oynatmayla ilgili konuların açıldığı biyerde takılmak isterdim !!
pixies forever <3<3

FireSpirit
Konum: 270derece sağa doğru dön bide yukarı bak sonra kafanı salla gözünü kapa bi' ac Ahanda karsındayım :)

Okunmamış mesaj gönderen FireSpirit »

1900frkn yazdı:
the ULTIMATE yazdı:şu yüzden olabilr:
Konuyu iyi bilen insanlar şuanda okullarının vizelerine/yazılılarına çalışmaktan buraya bakamıyorlar.Ama yeni başlayanlar, pek bilgisi olmayan kişiler siteyi taradığı için. bu konulara da bakıyorlar.bakıyor ki soru sorulmuş, cevaplamadan(ki doğru olanı da bu bence) geri çıkıyolar. böyle böyle olunca da 100bakılma/1yorum oluyor..
gayet mantıklı değil mi. =)
bencede=)
Bencedee :D
Gözlerimiz ile Gördüğümüz Her Şey Aslında Cok Daha Farklıdır...

www.sfgame.web.tr ~=Alsaes=~
Kullanıcı avatarı
kara952

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

ozina yazdı:hemen söylüyüm 2 yıldır üyeyim ne zaman girsem her yer yardım edin, psi wheel , psi ball , psi pet yok meditasyon ,kapak çalışması nedir , element bükmek gibi konularla kaynadığından artık bunları yapabilenler hiç girmemeye başladı halbuki site kademeli fln olsa yapabilen seviye atlasa örneğin ben cisim oynatıyosam sadece cisim oynatmayla ilgili konuların açıldığı biyerde takılmak isterdim !!
kesinlikle güzel olur ama seviye atlamayı nasıl yapacağız ? :D yani adminler falan bizim yapabildiğimizi nasıl anlayacak :D
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

kara952 yazdı:
ozina yazdı:hemen söylüyüm 2 yıldır üyeyim ne zaman girsem her yer yardım edin, psi wheel , psi ball , psi pet yok meditasyon ,kapak çalışması nedir , element bükmek gibi konularla kaynadığından artık bunları yapabilenler hiç girmemeye başladı halbuki site kademeli fln olsa yapabilen seviye atlasa örneğin ben cisim oynatıyosam sadece cisim oynatmayla ilgili konuların açıldığı biyerde takılmak isterdim !!
kesinlikle güzel olur ama seviye atlamayı nasıl yapacağız ? :D yani adminler falan bizim yapabildiğimizi nasıl anlayacak :D
bencede güzel olurdu
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"