Kaşık Bükme ( Kendi Tekniğim.)
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Kaşık Bükme ( Kendi Tekniğim.)
ya şimdi bu biraz şeylede alakalı . neydi hah . bak sen mesela artık onu rahat bükebiliyosun ve imaje etmene gerek yok hatta temassız bile yaparsın çünkü görüyorum ki anlattıklarına göre iyi bir düzeydesin . yeni başlayanlar imaje etmeliler çünkü iyi bir yere gelip sonuç alınca = otomatik olarak imaje etmeyi birakıyosn :))
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
bencede yani öyle bir sert çıktın ki . Hele bi yapama aazının ortasına vururum dercesine xDDKhornE yazdı:Arkadaşım niye gaza geldin? ben espiri yapıyorum !T.KStyle yazdı:saatlerce pc ye bakiyoruz bisey olmuyor simdimi olacak ?KhornE yazdı:eline sağlık, o kadar odaklandıktan sonra gözlerimiz bozulmasın :)
ewet ben psi de mesela hiç bişi imaje etmiyorum sadece bakıp elimi oynatmam yetior ah birde kaşıkdada olsa :Donlymerthy yazdı:ya şimdi bu biraz şeylede alakalı . neydi hah . bak sen mesela artık onu rahat bükebiliyosun ve imaje etmene gerek yok hatta temassız bile yaparsın çünkü görüyorum ki anlattıklarına göre iyi bir düzeydesin . yeni başlayanlar imaje etmeliler çünkü iyi bir yere gelip sonuç alınca = otomatik olarak imaje etmeyi birakıyosn :))
-
hayır klavye bozukdu gülücük işaretini koymayı beceremedim :D
-
Ya bişey desem inanmazsınız toplam 2 etti tk gecmişimonlymerthy yazdı:ya şimdi bu biraz şeylede alakalı . neydi hah . bak sen mesela artık onu rahat bükebiliyosun ve imaje etmene gerek yok hatta temassız bile yaparsın çünkü görüyorum ki anlattıklarına göre iyi bir düzeydesin . yeni başlayanlar imaje etmeliler çünkü iyi bir yere gelip sonuç alınca = otomatik olarak imaje etmeyi birakıyosn :))
-