Kaşık Bükme ( Kendi Tekniğim.)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Kaşık Bükme ( Kendi Tekniğim.)

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

ya şimdi bu biraz şeylede alakalı . neydi hah . bak sen mesela artık onu rahat bükebiliyosun ve imaje etmene gerek yok hatta temassız bile yaparsın çünkü görüyorum ki anlattıklarına göre iyi bir düzeydesin . yeni başlayanlar imaje etmeliler çünkü iyi bir yere gelip sonuç alınca = otomatik olarak imaje etmeyi birakıyosn :))

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

KhornE yazdı:
T.KStyle yazdı:
KhornE yazdı:eline sağlık, o kadar odaklandıktan sonra gözlerimiz bozulmasın :)
saatlerce pc ye bakiyoruz bisey olmuyor simdimi olacak ?
Arkadaşım niye gaza geldin? ben espiri yapıyorum !
bencede yani öyle bir sert çıktın ki . Hele bi yapama aazının ortasına vururum dercesine xDD
axi222

Okunmamış mesaj gönderen axi222 »

onlymerthy yazdı:ya şimdi bu biraz şeylede alakalı . neydi hah . bak sen mesela artık onu rahat bükebiliyosun ve imaje etmene gerek yok hatta temassız bile yaparsın çünkü görüyorum ki anlattıklarına göre iyi bir düzeydesin . yeni başlayanlar imaje etmeliler çünkü iyi bir yere gelip sonuç alınca = otomatik olarak imaje etmeyi birakıyosn :))
ewet ben psi de mesela hiç bişi imaje etmiyorum sadece bakıp elimi oynatmam yetior ah birde kaşıkdada olsa :D
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

hayır klavye bozukdu gülücük işaretini koymayı beceremedim :D
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

onlymerthy yazdı:ya şimdi bu biraz şeylede alakalı . neydi hah . bak sen mesela artık onu rahat bükebiliyosun ve imaje etmene gerek yok hatta temassız bile yaparsın çünkü görüyorum ki anlattıklarına göre iyi bir düzeydesin . yeni başlayanlar imaje etmeliler çünkü iyi bir yere gelip sonuç alınca = otomatik olarak imaje etmeyi birakıyosn :))
Ya bişey desem inanmazsınız toplam 2 etti tk gecmişim