Astral seyahat ile ilgili birkaç soru...

Moderatör: Sai

acar12

Re: Astral seyahat ile ilgili birkaç soru...

Okunmamış mesaj gönderen acar12 »

sadece bir kere çıkabildim astrale o da yanılmıyorsam 15 sn flndı.Anlatayım isterseniz : Kendimi günlerdi hazırlıyordum. 1 saati geçen bir konsantre süresinin ardından biranda kendimi bedenimin üstünde buldum. Herşey maviydi başka bir renk yoktu cisimler mavinin tonları yani karartı şeklindeydi. İlk başta inanamadım . Kendime astralde olup olmadıgımı kanıtlamam lazımdı. Aklma yan odaya gidip ordaki cisimlere bakmak geldi . Ve yavaşca diğer odaya dogru süzüldüm. Yani kontrol tamamiyle bendeydi, bir nebze olsun korkmuyordum.Yan odaya geldiğimde 3 silüet gördüm insan silüeti ve biranda heycanlandım kontrolümü kaybettm ve birden kendimi yatakten atlarken gördüm ve hemen yan odaya koştum aklmdaki tek soru şuydu o üç silüet gerçekten orda var mıydı ? Ve kapıyı açtım gerçekten de annem babaannem ve yengem koltukla oturuyorlardı . Şoke olmuştum. Başkalarının anlattıklarına güvenmiyordum fakat bu sefer çıkan bendim yani gerçekten de astrale çıkmıştım. Ve o gün sevinçten yermde bile duramadım.İşin kötü tarafı ise bi daha astrale çıkamadım.
Ve haykırıyor Kabe;

Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?

Takip eden Allah...

Kullanıcı avatarı
QQQ

Okunmamış mesaj gönderen QQQ »

acar12 yazdı:sadece bir kere çıkabildim astrale o da yanılmıyorsam 15 sn flndı.Anlatayım isterseniz : Kendimi günlerdi hazırlıyordum. 1 saati geçen bir konsantre süresinin ardından biranda kendimi bedenimin üstünde buldum. Herşey maviydi başka bir renk yoktu cisimler mavinin tonları yani karartı şeklindeydi. İlk başta inanamadım . Kendime astralde olup olmadıgımı kanıtlamam lazımdı. Aklma yan odaya gidip ordaki cisimlere bakmak geldi . Ve yavaşca diğer odaya dogru süzüldüm. Yani kontrol tamamiyle bendeydi, bir nebze olsun korkmuyordum.Yan odaya geldiğimde 3 silüet gördüm insan silüeti ve biranda heycanlandım kontrolümü kaybettm ve birden kendimi yatakten atlarken gördüm ve hemen yan odaya koştum aklmdaki tek soru şuydu o üç silüet gerçekten orda var mıydı ? Ve kapıyı açtım gerçekten de annem babaannem ve yengem koltukla oturuyorlardı . Şoke olmuştum. Başkalarının anlattıklarına güvenmiyordum fakat bu sefer çıkan bendim yani gerçekten de astrale çıkmıştım. Ve o gün sevinçten yermde bile duramadım.İşin kötü tarafı ise bi daha astrale çıkamadım.
Tam şimdi deniyordum. Alnımda sanki sarsıntılar oluyormuş gibi hissettim. Yine korktum, açtım gözlerimi. İki gün önce denediğimde de böyle olmuştu. Korkumu yenemiyorum. Bana tüm ayrıntılarıyla bilgi lazım. Ancak biraz rahatlayabilirim... Ama yapacağım, buna inanıyorum. Sen de inan, tekrar yapabilirsin. Yalnız, benim bir sorum daha olacak. İlk denemede odadan dışarı çıkmayın diyorlar ya, ben çıkıp mahallede dolaşsam ne olur?
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
:)
acar12

Okunmamış mesaj gönderen acar12 »

açıkcası bir şey olacagını düşünmüyorum.Çünkü geri dönme konusunda olan korkuların tümü bence yersiz, yani bende hiçbir sorun olmadı,kontrolümü kaybettiğimde hiç bir şey düşünmeden bedenime geri döndüm(istemsiz olarak). Ve bana gelince tekrar çıkabileceğimi düşünmüyorum belki kendimi şartlandırmışımdır ama dediğim gibi arayı fazla açınca bütün teknikleri unuttum gibi geliyor.
Ve haykırıyor Kabe;

Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?

Takip eden Allah...
Kullanıcı avatarı
QQQ

Okunmamış mesaj gönderen QQQ »

acar12 yazdı:açıkcası bir şey olacagını düşünmüyorum.Çünkü geri dönme konusunda olan korkuların tümü bence yersiz, yani bende hiçbir sorun olmadı,kontrolümü kaybettiğimde hiç bir şey düşünmeden bedenime geri döndüm(istemsiz olarak). Ve bana gelince tekrar çıkabileceğimi düşünmüyorum belki kendimi şartlandırmışımdır ama dediğim gibi arayı fazla açınca bütün teknikleri unuttum gibi geliyor.
Peki. Teşekkürler ilgin için. Varlıklarla karşılaşma durumları oluyor mu astral seyahatte?
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
:)
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Sana bağlı.İstersen karşılaşabilirsin ve onları hayal ettiğin gibi görürsün hatta konuşabilirsin ama istemezsen ve iyice hayal edersen asla karşılaşmazsın.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”

Kullanıcı avatarı
ERL_37

Okunmamış mesaj gönderen ERL_37 »

Arkadaşlar deneyimlerinizi paylaştıgınız için ilk önce sizlere teşekkür etmek istiyorum çünki kimse deneyimlerini anlatmak istemiyor. Bende uzun denemelerden sonra bir kaç defa a.s çıkmayı başardım fakat henüz evden dışarı çıkamadım. İlk çalışmalarda evden çıkmayın demelerinin sebebi bence kordonun esneklik kazanması gerekiyor sanırım birde hareket edebilme tecrübesi kazanmamız gerekiyor. En önemlisi hiç bir şekilde korkmamalıyız korkunu yendigin zaman herşey çok rahat geçiyor (özellikle çıkış anı) . Birde eklemek istedigim bir şey var astral bir rüya degil tamamen uyanıksın ve beynin gayet normal çalışıyor tüm kontrol düşüncede bitiyor. Benimde bir sorum olucak ileri seviyedeki arkadaşlar bilir gittigimiz yerleri görüyoruz ama konuşmaları duyabiliyormuyuz cevaplayan olursa sevinirim. Deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
volkan 09
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

Okunmamış mesaj gönderen volkan 09 »

astral seyahate hayat bağı kobarsa ne olur nasıl kobar ?