2012 Yılı Saçmalığı Hakkında kendi ağzımdan Yazı..

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Re: 2012 Yılı Saçmalığı Hakkında kendi ağzımdan Yazı..

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

Bununla ilgili yazılmış çizilmiş birsürü şey okudum izledim. Benim çıkardığım kanıya göre bu yıllarda doğal felaketlerin artacağı kesin gözüyle bakılıyor ki bu da kıyamet alametlerinden ama yine 2012 de kıyametin kopacağını sanmıyorum çünkü birkaç alametle kopmadığını biliyoruz arkadaşlar. sanırım bilinçlerde bir uyanış olucak 2012 sonrasında Mehdi A.s. gelebilir. Çünkü hadislerden bunu çıkardım. Tabiki en doğrusunu Allah bilir, Allah bizim için hayırlı olanı versin.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.

Kullanıcı avatarı
Shamarchi

Okunmamış mesaj gönderen Shamarchi »

zaza54 yazdı:lütfen rica ediyorum HAKARET ETMEDEN tartışalım, ve herkezin inancına saygı duyalım bu konu hakkında 2012 de kıyametin kopacağına "şahsen" inanmıyorum kıyametin kopma süresini sadece ama sadece ALLAH bilir peygamberimiz bile "BİLMEDİĞİNİ BİLDİRMİŞTİR" bu yüzden insanların takvim bitmiş diye kıyamet kopacağına inanması bana garip geliyor. He olaya başka bir yönden bakalım. evet belki 2012 de bir olay olabilir ama kıyamet kopması olayı olmayacağına kesinlikle eminim hadisler ile de size bunu kanıtlayabilirim. ve rica ediyorum ahlak çerçevesinde konuşalım.

shamarchi 1. uyarın, lütfen saygı çerçevesinde yorum atalım. teşekkür ederim.
Ben hakaret etmemistim ama neyse uyari icin sagol. İnancina saygim var. Bende senin gibi dusunuyorum 2012de bi olay olacak ayetlerdende anlasildigi uzere.
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

Shamerchi hangi ayetlerde var bilmem gerek? Ve coologur ben de senin gibi mehdinin gelebileceğini düşünüyorum. Ortaya çıkmasa bile mehdilğinin farkına varıp çalışmaya başlayacak.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kullanıcı avatarı
Shamarchi

Okunmamış mesaj gönderen Shamarchi »

Ezberimde olmadigi icin yazamayacagim. Ama kur'an'i ezoterizm sembollerini bilerek okursan seninde gorecegini tahmin ediyorum. Ben kiyametin tufan seklinde degilde insanlarin zihinlerinde olacagini dusunuyorum... Kiyamet kiyam etmekten gelen bi kelime. Kiyam etmek ise ayaga kalkis anlaminda yani olu dusuncelerin uyanmasi anlaminda diye dusunuyorum.
Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

Ben 1 Hafta araştırdım ve düşündüm ve geçmişe bakınca bu olay pek mantıklı gelmiyor
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)

Kullanıcı avatarı
Swocker
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen Swocker »

Evet önceden de diyorlardı kıyamet kopucak diye televizyonlar,gazeteler,radyolar falan hepsi bunla çalkalandı ama ne oldu ? hiç bir şey.
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

Olan tek şey film yapımcılarının cebinin dolması ;) ortaya bir olay atılıyor hemen filmi çıkıyor taktik bu çakiisen ;)
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

2012 de bu kadar yaygaraya göre bazı insanların (ki bunlar psişik güçlerini kullanmayı bilenler) gerçekten büyük seçimler yapabileceği gibi birşeyler takılıyor kafama yani basit insanlar (yanlış anlaşılmasın) çok takmasın kafaya :) bu sadece benim düşüncem
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

foton kuşağı saçmalığına artık inanmıyorum. 21 aralık 2012 de değil de, örneğin 1990 yılında yeni dünya düzeni tanıtıldı 11 yıl sonra ikiz kuleler 11 yıl sonra 11 eylül 2012 ye dek geliyor o tarihe bakmak lazım
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Shamarchi yazdı:Ezberimde olmadigi icin yazamayacagim. Ama kur'an'i ezoterizm sembollerini bilerek okursan seninde gorecegini tahmin ediyorum. Ben kiyametin tufan seklinde degilde insanlarin zihinlerinde olacagini dusunuyorum... Kiyamet kiyam etmekten gelen bi kelime. Kiyam etmek ise ayaga kalkis anlaminda yani olu dusuncelerin uyanmasi anlaminda diye dusunuyorum.
Evet belki öylede olabilir.Ama eğer sadece insanların zihninde olabilir.Ama duyduğuma göre kıyamet alametlerinin çoğu alışık olmadığımız büyük doğa üztü olaylar.Kuran okumadım ama bir kaç yer gezdim öyle deniyor.Sence kıyamet alameti insanların sadece zihninde gerçekleşseydi neden bu kadar büyük alametler var peki ?
Bu arada başlığa katılıyorum.2012 de doğal afetler artabilir,ilginç oalylar olabilir he kıyamet kopamaz mı kopabilir bunu ALLAH'tan başka kimse bilemez.Her 3-4 yılda bir zaten böyle şeyler duyuyoruz hangisi gerçekleşti ? Hiçbiri. 2 saniye sonra kopabilir 500 yıl sonra kopabilir. 2012 bitince 2015 filan çıkarırlarsa şaşmam. Kim ne derse desin kıyametin ne zaman kopacağını ALLAH'tan başka kimse bilemez.