Psi-Wheel - Başlangıç
Psi Wheel Nasıl Hazırlanır? Psi Wheel Nasıl Yapılır? Psi Wheel Yapılışı
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Re: Psi-Wheel / Başlangıç
ben de ilk demememde yaptım!!!
ama benimki de camda olmuo ne seviyeye geldiğimde camda döndürebilirim???
ama benimki de camda olmuo ne seviyeye geldiğimde camda döndürebilirim???
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Ben inanıyorum çünkü ilk başladığımda psi balla yöneldim inandım ve başardım bunuda yapacağıma inanıyorum. ilk yapışım şimdi olmadı .
İMZA
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
ben dün başladım ilk denememde saat yönünde 1 tur tersi yönde 1 tur dönderdim ama sonra hiç dönmedi bu gün sabahsa 7-8 tur döndü ellerimi 3-4 cm uzakta tutuyordum sizce nasıl ? ve daha ne kadar devam etmeliyim veya başka ne yapmalıyım ?
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
olmuyor başıma ağrılar girdi, astral seyehatta iyiyim ama bunu neden hiç başaramayacakmışım gibi düşünüyorum
-
milim oynatamıyorum
-
Beyler Psi-Whell gibi basit bir teknik için ellerinizi kullanmanıza gerek yok.
Bakın Sil3nc3r arkadaşımız Psi-Whell üzerine bir konu açmıştı. Bu konuyu okuyun ve uygulayın. Emin olun sonunda isediğiniz gibi çevirebileceksiniz. https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... -t117.html
Bakın Sil3nc3r arkadaşımız Psi-Whell üzerine bir konu açmıştı. Bu konuyu okuyun ve uygulayın. Emin olun sonunda isediğiniz gibi çevirebileceksiniz. https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... -t117.html
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
-
arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ve forumda bayaa takılacağım gibime geliyor bnimde bi sorum olacak
neyse
arkadaşlar şimdi Psi-whell yaparken kağıda bakarken nasıl bakacaz yani tutup çekiyormuşuz gibi mi yoksa bi anda hareket edeceğine inanmamız gibi mi 2 türlü oluyor ___??? bunun cevabını öğrenirsem başarıım ?
neyse
arkadaşlar şimdi Psi-whell yaparken kağıda bakarken nasıl bakacaz yani tutup çekiyormuşuz gibi mi yoksa bi anda hareket edeceğine inanmamız gibi mi 2 türlü oluyor ___??? bunun cevabını öğrenirsem başarıım ?
rabbime hamd-ü senalar olsun, yazdırıyor ilham kalemi elhamdülillah,yolundayım ne edeyim alemi
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-